Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli masz taki problem to, ułóż mięsa w gn-enach i przelicz, ile potrzeba solanki do ich zapeklowania.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11414-r%C3%B3%C5%BCna-waga-mi%C4%99sa-a-peklowanie/page/2/#findComment-430625
Udostępnij na innych stronach

Miro kiedyś mi radził peklować wszystko mięso w wannie, pamiętliwy jestem... :tongue: niestety służy do innych celów...

 

Pamiętliwa bestia. :D

Możesz zrobic solankę dla całych 10 kg, a potem wg wagi mięsa w pojemniku ją rozlać.

Ale chyba łatwiej będzie przeliczyć ilości dla każdego pojemnika osobno.

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11414-r%C3%B3%C5%BCna-waga-mi%C4%99sa-a-peklowanie/page/2/#findComment-430633
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.