Gość Anonymous Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja pekluję w ilości 80- 85 dkg peklosoli na 10 l wody. Po peklowaniu dokładnie płuczę i pozostawiam do odcieknięcia. Czas peklowania 14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1204-peklowanie-a-w%C4%99dzenie/page/2/#findComment-24649 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja tam pekluje wszystko na sucho / baz względu na recepturę /i nigdy nie mam takich problemów. Jeden czy dwa dni w lewo czy w prawo, a i tak teraz koniec peklowania w wedzarni beczkowej. Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1204-peklowanie-a-w%C4%99dzenie/page/2/#findComment-24655 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.