EAnna Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 5 Lipca 2020 i do tego taki chudziutki Eeee...tam Tłuściutki w sam raz Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 20 Lipca 2020 Tak to wyglądało po wyjęciu z wędzarni Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 20 lip 2020 - 07:48]A tak po kilku godzinach Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 20 lip 2020 - 07:49]Tak zwana krakowska podsuszana inspirowana przepisem z książki Roberta W domowe wędliny Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 20 lip 2020 - 07:51]Według mnie ładnie się prezentuje Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 20 lip 2020 - 07:56]Przy okazji uwędziło się jeszcze takie cuś Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 20 lip 2020 - 07:57]Mówią że dobre Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 20 Lipca 2020 Tak zwana krakowska podsuszana inspirowana przepisem z książki Roberta W domowe wędliny Napisz coś bliżej o tej kiełbasie i daj przekrój jak podeschnie w punkt Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Do przygotowania wykorzystałem 3 kg łopatki, 1,5 kg boczku, 0,5 kg wołowiny z pręgi. Peklosoli 20 gram na kilogram mięsa, czosnek, pieprz czarny, gorczyca (bo lubię ) i po wszystkim wyglądało to mniej więcej jak na zdjęciu Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 gorczyca (bo lubię ) Bardzo dobry dodatek Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Też do krakowskiej dodaję gorczycę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Trochę dla brzuszka Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Piknie Panie Piknie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Leszku czy Ty już się do Chłapowa szykujesz? Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Trochę dla brzuszka Ale rozpieszczasz ten brzuszek :clap: Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Szykuję się Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.