Skocz do zawartości

Wyroby Pontiaka


Pontiak

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

i do tego taki chudziutki

Eeee...tam :cool: 

Tłuściutki w sam raz  :thumbsup:  :tongue:  :clap:  

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Tak to wyglądało po wyjęciu z wędzarni

2d9346f8ec384e41a19b74d28e0735a9.jpg

 

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

[Dodano: 20 lip 2020 - 07:48]

A tak po kilku godzinach 6516e0c76669b9ac84ce732dbcf28ab0.jpg

 

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

[Dodano: 20 lip 2020 - 07:49]

Tak zwana krakowska podsuszana inspirowana przepisem z książki Roberta W domowe wędliny

 

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

[Dodano: 20 lip 2020 - 07:51]

Według mnie ładnie się prezentuje 8f41185d469702850142626f2467d89d.jpg

 

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

[Dodano: 20 lip 2020 - 07:56]

Przy okazji uwędziło się jeszcze takie cuś040be408c0bb0024137741e83879a610.jpg

 

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

[Dodano: 20 lip 2020 - 07:57]

Mówią że dobre 554976b14d01e2d3ef5ca4f435a8476b.jpg

 

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

,,carpe diem,,
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Tak zwana krakowska podsuszana inspirowana przepisem z książki Roberta W domowe wędliny

Napisz coś bliżej o tej kiełbasie i daj przekrój jak podeschnie w punkt  :)  

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

Do przygotowania wykorzystałem 3 kg łopatki, 1,5 kg boczku, 0,5 kg wołowiny z pręgi. Peklosoli 20 gram na kilogram mięsa, czosnek, pieprz czarny, gorczyca (bo lubię ) i po wszystkim wyglądało to mniej więcej jak na zdjęciu cd29f647b62e01d4d839d88fe6911dc7.jpg

 

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

,,carpe diem,,
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

gorczyca (bo lubię )
Bardzo dobry dodatek :thumbsup:  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 8 miesięcy temu...
Piknie Panie Piknie ;)

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.