Skocz do zawartości

Kurs podstawowy 1/16 w Łazach, w dniach 04-06 marca 2016 r


Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Ja dzisiaj kupilam bilety :thumbsup:

No i super. Do zobaczenia.  :)

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Ponawiam.

Czy wśród osób zapisanych na kurs  jest ktoś z Wrocławia.

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/16 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 04 do 06 marca 2016 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Sławek Kacperski  (490,00 zł)
2. Przemysław Żak (490,00 zł)
3. Piotr Lipson (490,00 zł)
4. Mariusz Śniegocki (wpłata 490,00 zł)
5. Paweł Wysokiński (245,00 zł)
6. Marek Trąbiński (wpłata 500,00 zł - zgodnie z prośbą dokonałem zwrotu 10,00 zł)
7. Piotr Ostrowski (wpłata 490,00 zł)
8. Agata Woźniak (245,00 zł)
9. Stanisław Trojanowicz (245,00 zł)
10. Jacek Derlacki (245,00 zł)
11. Artur Gajda - brak zaliczki
12. Karol Fiedorczuk - brak zaliczki
13. Elzbieta Sass (490,00 zł)
14. Jacek Hukałowicz (490,00 zł)
15. Marcin Rybczyński (490,00 zł)
16. Waldemar Grytka (245,00 zł)
17. Jerzy Pietrzak (490,00 zł)
18. Halina Grzona (490,00 zł) 

19. Marek Chemicz
20. Magdalena Marder (245,00 zł)
21. Paweł Jakubowski (245,00 zł)
22. Iwona Gackowska (490,00 zł)
23. Jarosław Gackowski (bez kursu) (250,00 zł) 

24. Waldemar Jakubisiak (490,00 zł)
25. Elzbieta Jakubisiak (490,00 zł)
26. Tomasz Przasnek (490,00 zł)

 

Lista rezerwowa:

 

27. Agnieszka Żarek

28. Ryszard Gacek (rezygnacja)

 

 

Aktualna wpłacona kwota: 9.065,00 zł 

 

Kolor niebieski - zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/16 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 04 do 06 marca 2016 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Sławek Kacperski  (490,00 zł)
2. Przemysław Żak (490,00 zł)
3. Piotr Lipson (490,00 zł)
4. Mariusz Śniegocki (wpłata 490,00 zł)
5. Paweł Wysokiński (245,00 zł)
6. Marek Trąbiński (wpłata 500,00 zł - zgodnie z prośbą dokonałem zwrotu 10,00 zł)
7. Piotr Ostrowski (wpłata 490,00 zł)
8. Agata Woźniak (245,00 zł)
9. Stanisław Trojanowicz (245,00 zł)
10. Jacek Derlacki (245,00 zł)
11. Artur Gajda (245,00 zł)
12. Karol Fiedorczuk (245,00 zł)
13. Elzbieta Sass (490,00 zł)
14. Jacek Hukałowicz (490,00 zł)
15. Marcin Rybczyński (490,00 zł)
16. Waldemar Grytka (245,00 zł)
17. Jerzy Pietrzak (490,00 zł)
18. Halina Grzona (490,00 zł) 

19. Marek Chemicz
20. Magdalena Marder (245,00 zł)
21. Paweł Jakubowski (245,00 zł)
22. Iwona Gackowska (490,00 zł)
23. Jarosław Gackowski (bez kursu) (250,00 zł) 

24. Waldemar Jakubisiak (490,00 zł)
25. Elzbieta Jakubisiak (490,00 zł)
26. Tomasz Przasnek (490,00 zł)

 

Lista rezerwowa:

 

27. Agnieszka Żarek

28. Ryszard Gacek (rezygnacja)

 

 

Aktualna wpłacona kwota: 9.555,00 zł - 527,00 zł (zakup jelit, przypraw i dodatków dla SDM)

Kwota po potrąceniu: 9028,00 zł

 

 

Kolor niebieski - zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/16 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 04 do 06 marca 2016 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Sławek Kacperski  (490,00 zł)
2. Przemysław Żak (490,00 zł)
3. Piotr Lipson (490,00 zł)
4. Mariusz Śniegocki (wpłata 490,00 zł)
5. Paweł Wysokiński (245,00 zł)
6. Marek Trąbiński (wpłata 500,00 zł - zgodnie z prośbą dokonałem zwrotu 10,00 zł)
7. Piotr Ostrowski (wpłata 490,00 zł)
8. Agata Woźniak (245,00 zł)
9. Stanisław Trojanowicz (245,00 zł)
10. Jacek Derlacki (245,00 zł)
11. Artur Gajda (245,00 zł)
12. Karol Fiedorczuk (245,00 zł)
13. Elzbieta Sass (490,00 zł)
14. Jacek Hukałowicz (490,00 zł)
15. Marcin Rybczyński (490,00 zł)
16. Waldemar Grytka (245,00 zł)
17. Jerzy Pietrzak (490,00 zł)
18. Halina Grzona (490,00 zł) 

19. Marek Chemicz (245,00)
20. Magdalena Marder (245,00 zł)
21. Paweł Jakubowski (245,00 zł)
22. Iwona Gackowska (490,00 zł)
23. Jarosław Gackowski (bez kursu) (250,00 zł) 

24. Waldemar Jakubisiak (490,00 zł)
25. Elzbieta Jakubisiak (490,00 zł)
26. Tomasz Przasnek (490,00 zł)

 

Lista rezerwowa:

 

27. Agnieszka Żarek

28. Ryszard Gacek (rezygnacja)

 

 

Wpłacona kwota: 9.555,00 zł - 527,00 zł (zakup jelit, przypraw i dodatków dla SDM)

Aktualna kwota:  9273,00 zł

 

 

Kolor niebieski - zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/16 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 04 do 06 marca 2016 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Sławek Kacperski  (490,00 zł)
2. Przemysław Żak (490,00 zł)
3. Piotr Lipson (490,00 zł)
4. Mariusz Śniegocki (wpłata 490,00 zł)
5. Paweł Wysokiński (245,00 zł)
6. Marek Trąbiński (wpłata 500,00 zł - zgodnie z prośbą dokonałem zwrotu 10,00 zł)
7. Piotr Ostrowski (wpłata 490,00 zł)
8. Agata Woźniak (245,00 zł)
9. Stanisław Trojanowicz (245,00 zł)
10. Jacek Derlacki (490,00 zł)
11. Artur Gajda (245,00 zł)
12. Karol Fiedorczuk (245,00 zł)
13. Elzbieta Sass (490,00 zł)
14. Jacek Hukałowicz (490,00 zł)
15. Marcin Rybczyński (490,00 zł)
16. Waldemar Grytka (245,00 zł)
17. Jerzy Pietrzak (490,00 zł)
18. Halina Grzona (490,00 zł) 

19. Marek Chemicz (245,00)
20. Magdalena Marder (245,00 zł)
21. Paweł Jakubowski (245,00 zł)
22. Iwona Gackowska (490,00 zł)
23. Jarosław Gackowski (bez kursu) (250,00 zł) 

24. Waldemar Jakubisiak (490,00 zł)
25. Elzbieta Jakubisiak (490,00 zł)
26. Tomasz Przasnek (490,00 zł)

 

Lista rezerwowa:

 

27. Agnieszka Żarek

28. Marek Płachecki

29. Ryszard Gacek (rezygnacja)

 

 

Wydatki: 527,00 zł (zakup jelit, przypraw i dodatków dla SDM)

Aktualna kwota do przelania na konto SDM:  9518,00 zł (po potrąceniu wydatków)

 

 

Kolor niebieski - zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/16 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 04 do 06 marca 2016 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Sławek Kacperski  (490,00 zł)
2. Przemysław Żak (490,00 zł)
3. Piotr Lipson (490,00 zł)
4. Mariusz Śniegocki (wpłata 490,00 zł)
5. Paweł Wysokiński (245,00 zł)
6. Marek Trąbiński (wpłata 500,00 zł - zgodnie z prośbą dokonałem zwrotu 10,00 zł)
7. Piotr Ostrowski (wpłata 490,00 zł)
8. Agata Woźniak (245,00 zł)
9. Stanisław Trojanowicz (490,00 zł)
10. Jacek Derlacki (490,00 zł)
11. Artur Gajda (245,00 zł)
12. Karol Fiedorczuk (245,00 zł)
13. Elzbieta Sass (490,00 zł)
14. Jacek Hukałowicz (490,00 zł)
15. Marcin Rybczyński (490,00 zł)
16. Waldemar Grytka (490,00 zł)
17. Jerzy Pietrzak (490,00 zł)
18. Halina Grzona (490,00 zł) 

19. Marek Chemicz (245,00)
20. Magdalena Marder (245,00 zł)
21. Paweł Jakubowski (245,00 zł)
22. Agnieszka Żarek

23. Marek Płachecki

 

24. Waldemar Jakubisiak (490,00 zł)
25. Elzbieta Jakubisiak (490,00 zł)
26. Tomasz Przasnek (490,00 zł)

 

Iwona Gackowska (490,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy
Jarosław Gackowski (bez kursu) (250,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy

 

 

Wydatki:

- 527,00 zł (zakup jelit, przypraw i dodatków dla SDM)

- 740,00 zł (zwrot pieniędzy Iwona i Jarosław Gackowscy)

 

Aktualna kwota do przelania na konto SDM:  9.268,00 zł (po potrąceniu wydatków)

 

 

Kolor niebieski - zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

 

 

Czy wiadomo kiedy będzie kolejny kurs o takiej tematyce??

Edytowane przez Maxell
Po co kopiowac całą listę, skoro temat dotyczy własnie tego kursu?

Proszę czytać informacje tutaj lub na stronie Szkoły Domowego Masarstwa.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/16 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 04 do 06 marca 2016 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Sławek Kacperski  (490,00 zł)
2. Przemysław Żak (490,00 zł)
3. Piotr Lipson (490,00 zł)
4. Mariusz Śniegocki (wpłata 490,00 zł)
5. Paweł Wysokiński (245,00 zł)
6. Marek Trąbiński (wpłata 500,00 zł - zgodnie z prośbą dokonałem zwrotu 10,00 zł)
7. Piotr Ostrowski (wpłata 490,00 zł)
8. Agata Woźniak (245,00 zł)
9. Stanisław Trojanowicz (490,00 zł)
10. Jacek Derlacki (490,00 zł)
11. Artur Gajda (245,00 zł)
12. Karol Fiedorczuk (245,00 zł)
13. Elzbieta Sass (490,00 zł)
14. Jacek Hukałowicz (490,00 zł)
15. Marcin Rybczyński (490,00 zł)
16. Waldemar Grytka (490,00 zł)
17. Jerzy Pietrzak (490,00 zł)
18. Halina Grzona (490,00 zł) 

19. Marek Chemicz (245,00)
20. Magdalena Marder (245,00 zł)
21. Paweł Jakubowski (245,00 zł)
22. Agnieszka Żarek

23. Marek Płachecki

24. Waldemar Jakubisiak (490,00 zł)
25. Elzbieta Jakubisiak (490,00 zł)
26. Tomasz Przasnek (490,00 zł)

 

Iwona Gackowska (490,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy
Jarosław Gackowski (bez kursu) (250,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy

 

Wydatki:

 

- 527,00 zł (zakup jelit, przypraw i dodatków dla SDM)

- 740,00 zł (zwrot pieniędzy Iwona i Jarosław Gackowscy)

 

Aktualna kwota do przelania na konto SDM:  9.268,00 zł (po potrąceniu wydatków)

 

 

Kolor niebieski - zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/16 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 04 do 06 marca 2016 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Sławek Kacperski  (490,00 zł)
2. Przemysław Żak (490,00 zł)
3. Piotr Lipson (490,00 zł)
4. Mariusz Śniegocki (wpłata 490,00 zł)
5. Paweł Wysokiński (245,00 zł)
6. Marek Trąbiński (wpłata 500,00 zł - zgodnie z prośbą dokonałem zwrotu 10,00 zł)
7. Piotr Ostrowski (wpłata 490,00 zł)
8. Agata Woźniak (490,00 zł)
9. Stanisław Trojanowicz (490,00 zł)
10. Jacek Derlacki (490,00 zł)
11. Artur Gajda (245,00 zł)
12. Karol Fiedorczuk (245,00 zł)
13. Elzbieta Sass (490,00 zł)
14. Jacek Hukałowicz (490,00 zł)
15. Marcin Rybczyński (490,00 zł)
16. Waldemar Grytka (490,00 zł)
17. Jerzy Pietrzak (490,00 zł)
18. Halina Grzona (490,00 zł) 

19. Marek Chemicz (245,00)
20. Magdalena Marder (245,00 zł)
21. Paweł Jakubowski (245,00 zł)
22. Agnieszka Żarek

23. Marek Płachecki

24. Waldemar Jakubisiak (490,00 zł)
25. Elzbieta Jakubisiak (490,00 zł)
26. Tomasz Przasnek (490,00 zł)

 

Iwona Gackowska (490,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy
Jarosław Gackowski (bez kursu) (250,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy

 

Wydatki:

 

- 527,00 zł (zakup jelit, przypraw i dodatków dla SDM)

- 740,00 zł (zwrot pieniędzy Iwona i Jarosław Gackowscy)

-   73,00 zł (koszt certyfikatów i wysyłki)

 

Aktualna kwota do przelania na konto SDM:  9.540,00 zł (po potrąceniu wydatków)

 

 

Kolor niebieski - zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/16 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 04 do 06 marca 2016 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Sławek Kacperski  (490,00 zł)
2. Przemysław Żak (490,00 zł)
3. Piotr Lipson (490,00 zł)
4. Mariusz Śniegocki (wpłata 490,00 zł)
5. Paweł Wysokiński (490,00 zł)
6. Marek Trąbiński (wpłata 500,00 zł - zgodnie z prośbą dokonałem zwrotu 10,00 zł)
7. Piotr Ostrowski (wpłata 490,00 zł)
8. Agata Woźniak (490,00 zł)
9. Stanisław Trojanowicz (490,00 zł)
10. Jacek Derlacki (490,00 zł)
11. Artur Gajda (245,00 zł)
12. Karol Fiedorczuk (245,00 zł)
13. Elzbieta Sass (490,00 zł)
14. Jacek Hukałowicz (490,00 zł)
15. Marcin Rybczyński (490,00 zł)
16. Waldemar Grytka (490,00 zł)
17. Jerzy Pietrzak (490,00 zł)
18. Halina Grzona (490,00 zł) 

19. Marek Chemicz (245,00)
20. Magdalena Marder (245,00 zł)
21. Paweł Jakubowski (245,00 zł)
22. Agnieszka Żarek

23. Marek Płachecki (245,00 zł)

24. Waldemar Jakubisiak (490,00 zł)
25. Elzbieta Jakubisiak (490,00 zł)
26. Tomasz Przasnek (490,00 zł)

 

Iwona Gackowska (490,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy
Jarosław Gackowski (bez kursu) (250,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy

 

Wydatki:

 

- 527,00 zł (zakup jelit, przypraw i dodatków dla SDM)

- 740,00 zł (zwrot pieniędzy Iwona i Jarosław Gackowscy)

-   73,00 zł (koszt certyfikatów i wysyłki)

 

Aktualna kwota do przelania na konto SDM:  10.030,00 zł (po potrąceniu wydatków)

 

 

Kolor niebieski - zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Propozycja wykonania wyrobów w czasie kursu.

1. Wędzonki ( szynka z nogą, baleron got., szynka got., boczek got., polędwica wędzona parzona )

2. Rolada schabowa pieczona

3. Kiełbasa gruba ( szynkowa lub krakowska parzona )

4. Kiełbasa kursowa

5. Kiszka  kaszana gryczana

6. Salceson węgierski lub wolsztyński

7. Kiszka pasztetowa z manną.

Propozycja wykonania wyrobów w czasie kursu.

3. Kiełbasa gruba ( szynkowa lub krakowska parzona )

Może dla odmiany krakowska parzona.  :rolleyes:

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Wiesz  z doświadczenia, że będzie to bardzo możliwe. Chyba, że większość kursowa zdecyduje inaczej.

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/16 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 04 do 06 marca 2016 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Sławek Kacperski  (490,00 zł)
2. Przemysław Żak (490,00 zł)
3. Piotr Lipson (490,00 zł)
4. Mariusz Śniegocki (wpłata 490,00 zł)
5. Paweł Wysokiński (490,00 zł)
6. Marek Trąbiński (wpłata 500,00 zł - zgodnie z prośbą dokonałem zwrotu 10,00 zł)
7. Piotr Ostrowski (wpłata 490,00 zł)
8. Agata Woźniak (490,00 zł)
9. Stanisław Trojanowicz (490,00 zł)
10. Jacek Derlacki (490,00 zł)
11. Artur Gajda (245,00 zł)
12. Karol Fiedorczuk (245,00 zł)
13. Elzbieta Sass (490,00 zł)
14. Jacek Hukałowicz (490,00 zł)
15. Marcin Rybczyński (490,00 zł)
16. Waldemar Grytka (490,00 zł)
17. Jerzy Pietrzak (490,00 zł)
18. Halina Grzona (490,00 zł) 

19. Marek Chemicz (245,00)
20. Magdalena Marder (245,00 zł)
21. Paweł Jakubowski (245,00 zł)
22. Agnieszka Żarek

23. Marek Płachecki (245,00 zł)

24. Waldemar Jakubisiak (490,00 zł)
25. Elzbieta Jakubisiak (490,00 zł)
26. Tomasz Przasnek (490,00 zł)

 

Iwona Gackowska (490,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy
Jarosław Gackowski (bez kursu) (250,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy

 

Wydatki:

 

- 527,00 zł (zakup jelit, przypraw i dodatków dla SDM)

- 740,00 zł (zwrot pieniędzy Iwona i Jarosław Gackowscy)

-   73,00 zł (koszt certyfikatów i wysyłki)

 

Aktualna kwota do przelania na konto SDM:  10.030,00 zł (po potrąceniu wydatków)

 

Na konto SDM wysłano 10.030,00 zł.

Stan konta kursowego: 0,00 zł

 

 

Kolor niebieski - zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/16 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 04 do 06 marca 2016 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Sławek Kacperski  (490,00 zł)
2. Przemysław Żak (490,00 zł)
3. Piotr Lipson (490,00 zł)
4. Mariusz Śniegocki (wpłata 490,00 zł)
5. Paweł Wysokiński (490,00 zł)
6. Marek Trąbiński (wpłata 500,00 zł - zgodnie z prośbą dokonałem zwrotu 10,00 zł)
7. Piotr Ostrowski (wpłata 490,00 zł)
8. Agata Woźniak (490,00 zł)
9. Stanisław Trojanowicz (490,00 zł)
10. Jacek Derlacki (490,00 zł)
11. Artur Gajda (245,00 zł)
12. Karol Fiedorczuk (245,00 zł)
13. Elzbieta Sass (490,00 zł)
14. Jacek Hukałowicz (490,00 zł)
15. Marcin Rybczyński (490,00 zł)
16. Waldemar Grytka (490,00 zł)
17. Jerzy Pietrzak (490,00 zł)
18. Halina Grzona (490,00 zł) 

19. Marek Chemicz (490,00)
20. Magdalena Marder (490,00 zł)
21. Paweł Jakubowski (490,00 zł)
22. Agnieszka Żarek - rezygnacja

23. Marek Płachecki (245,00 zł)

24. Waldemar Jakubisiak (490,00 zł) 
25. Elzbieta Jakubisiak (490,00 zł)
26. Tomasz Przasnek (490,00 zł) - rezygnacja z powodu choroby w dn. 03.03.2016 r.

 

Iwona Gackowska (490,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy
Jarosław Gackowski (bez kursu) (250,00 zł) rezygnacja - zwrot pieniędzy

 

Wydatki:

 

- 527,00 zł (zakup jelit, przypraw i dodatków dla SDM)

- 740,00 zł (zwrot pieniędzy Iwona i Jarosław Gackowscy)

-   73,00 zł (koszt certyfikatów i wysyłki)

 

Aktualna kwota do przelania na konto SDM:  10.030,00 zł (po potrąceniu wydatków)

 

Na konto SDM wysłano 10.030,00 zł.

Stan konta kursowego: 0,00 zł

 

Aktualny stan konta na dzień 01.03.2016 r.: 735,00  zł

Kolor niebieski - zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Pytanie dosyć osobliwe. Jestem delikatnie podziębiony i chciałbym adekwatnie dobrać ciuchy. W jakiej temperaturze prowadzone są zajęcia? Pokojowej czy raczej chłodniczej?

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.