Maxell Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. 3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-472230 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Edytowane 8 Lutego 2016 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-473631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Edytowane 29 Lutego 2016 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-480873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 2 Marca 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek7. Waldemar Bartoszuk8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-481385 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 7 Marca 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-482879 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 8 Marca 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka9. Rafał Maciejczyk10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-483168 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 13 Marca 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka9. Rafał Maciejczyk10. Małgorzata Roszkiewicz11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-484208 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 16 Marca 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka9. Rafał Maciejczyk10. Małgorzata Roszkiewicz11. Jacek Chajduk12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-485136 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 18 Marca 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka9. Rafał Maciejczyk (245,00 zł)10. Małgorzata Roszkiewicz11. Jacek Chajduk12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-485600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 18 Marca 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka9. Rafał Maciejczyk (245,00 zł)10. Małgorzata Roszkiewicz11. Jacek Chajduk12. Tomasz Tomasik13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-485646 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka9. Rafał Maciejczyk (245,00 zł)10. Małgorzata Roszkiewicz11. Jacek Chajduk12. Tomasz Tomasik (490,00 zł) 13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Edytowane 22 Marca 2016 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-486689 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka9. Rafał Maciejczyk (245,00 zł)10. Małgorzata Roszkiewicz (490,00 zł)11. Jacek Chajduk12. Tomasz Tomasik (490,00 zł) 13. Andrzej Chmura14. Andrzej Chmura15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-489369 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka9. Rafał Maciejczyk (245,00 zł)10. Małgorzata Roszkiewicz (490,00 zł)11. Jacek Chajduk12. Tomasz Tomasik (490,00 zł) 13. Andrzej Chmura14. Andrzej Chmura (?)15. Andrzej Grochowski16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-489463 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (245,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek (490,00 zł)7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka9. Rafał Maciejczyk (245,00 zł)10. Małgorzata Roszkiewicz (490,00 zł)11. Jacek Chajduk12. Tomasz Tomasik (490,00 zł) 13. Andrzej Chmura14. Andrzej Chmura (?)15. Andrzej Grochowski16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-489494 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kurs odbędzie się w zaplanowanym terminie.Osoby, które zapisały się kurs proszę o dokonywanie wpłat. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-489974 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (490,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski6. Roman Skwarek (490,00 zł)7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka (490,00 zł)9. Rafał Maciejczyk (245,00 zł)10. Małgorzata Roszkiewicz (490,00 zł)11. Jacek Chajduk12. Tomasz Tomasik (490,00 zł) 13. Andrzej Chmura14. Andrzej Chmura (?)15. Andrzej Grochowski16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-490148 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skacperski Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Zadałem pytanie czy kurs się odbędzie, ale widzę, że tak Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez skacperski Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-490586 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (490,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski (490,00 zł) 6. Roman Skwarek (490,00 zł) 7. Waldemar Bartoszuk8. Teresa Zapadka (490,00 zł)9. Rafał Maciejczyk (245,00 zł)10. Małgorzata Roszkiewicz (490,00 zł)11. Jacek Chajduk (490,00 zł)12. Osoba towarzysząca - bez szkolenia (270,00 zł)13. Tomasz Tomasik (490,00 zł) 14. Andrzej Chmura15. Andrzej Chmura (?)16. Andrzej Grochowski17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-490701 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andym Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jadę z Warszawy. Mam trzy wolne miejsca. Wyjazd w piątek o 14 Zapraszam.Pozdrawiam Cytuj Pozdrawiam, Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-490714 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 2/16,Kurs odbędzie się w dniach 15-17 kwietnia 2016 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista zapisanych na kurs:1. Sławek Kacperski (490,00 zł)2. Rafał Góralski3. Dariusz Paterek (490,00 zł)4. Marek Płachecki5. Andrzej Czyżewski (490,00 zł) 6. Roman Skwarek (490,00 zł) 7. Waldemar Bartoszuk (?)8. Teresa Zapadka (490,00 zł)9. Rafał Maciejczyk (490,00 zł)10. Małgorzata Roszkiewicz (490,00 zł)11. Jacek Chajduk (490,00 zł)12. Osoba towarzysząca - bez szkolenia (270,00 zł)13. Tomasz Tomasik (490,00 zł) 14. Andrzej Chmura (opłata na miejscu)15. Andrzej Grochowski (opłata na miejscu)16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Serdecznie Państwa zapraszamy! Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-490738 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Podczas kursu rozpoczniemy proces produkcji wędlin długodojrzewających:- Wędzonek - polędwica, karczek, szynka- Kiełbasy cienkie.j Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-491102 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszpak Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Halloooo.... Pracujecie? Na pewno ciężko, ale wrzućcie chociaż jedną fotkę Pozdrowienia. Cytuj Rafał (ryszpak) rakrzes@poczta.onet.pl Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją... Iure et gladio Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-491577 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Halloooo.... Pracujecie? Na pewno ciężko, ale wrzućcie chociaż jedną fotkę Pozdrowienia.Może Andym coś wrzuci? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-491618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgodnie z umową omawiana tabela. Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12528-kurs-specjalistyczny-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-nr-216-w-dn-15-17-kwietnia-2016/#findComment-491670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.