harry_64 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 4 Lutego 2018 Czy tłuszcz drobny też ma być sparzony? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12561-kiszka-pasztetowa-produkcji-paw%C5%82a/page/4/#findComment-587729 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Czy tłuszcz drobny też ma być sparzony?W tej wersji był parzony. Edytowane 5 Lutego 2018 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12561-kiszka-pasztetowa-produkcji-paw%C5%82a/page/4/#findComment-587855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.