Maxell Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Podaję terminarz i rodzaje kursów w naszej SDM (ADM) zaplanowanych na pierwsze półrocze 2017 r. I. W dniach od 17 do 19.02. 2017 r. - Kurs "Dziczyzna"II. W dniach od 03 do 05.03. 2017 r. - Kurs "SDM II". Kurs ten skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach.III. W dniach od 24 do 26.03. 2017 r. - Kurs podstawowy z zakresu technologii i przerobu mięsa.IV. W dniach od 23 do 25.06. 2017 r. - kurs podstawowy z zakresu technologii i przerobu mięsa Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Oj ciezkie zycie marynarza zaden termin nie pasuje Ale nic moze uda sie na jesien Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojo Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Czy kurs "SDM II" to to co kiedyś było kursem wędlin dojrzewających?? Czy coś nowego postało ?Co miął by obejmować ten kurs? No chyba, że to jest to co kiedyś Bagno proponował. Kurs zaawansowany, ale bez dokładnego określenia co jest tematem zajęć. Po przybyciu na miejsce dowiadujemy się co robimy. Jest to jakiś dodatkowy smaczek i taka niepewność. Ale znając realia z Łazów warto zaryzykować i jechać w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Jojo, przecież napisałem czego dotyczy ten kurs. Nie ma on nic wspólnego z wędlinami dojrzewającymi. Jest to kurs podstawowy, wyższego stopnia.Mam nadzieję, że Bagno poda więcej szczegółów. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zamieszczam link do kursu "SDM II" https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6046-kurs-specjalistyczny-sdm-ii-stopnia-lazy-14-16x2011r/?p=175408 Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_lis Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 27 Grudnia 2016 A czy można wiedzieć kto kwalifikuje się na kurs "Dziczyzna"? Jaką wiedzę trzeba posiadać by uczestniczyć w szkoleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 27 Grudnia 2016 To jest kurs porównywalny do kursu podstawowego z tą różnicą, iż na kursie podstawowym operujemy głównie półtuszami wieprzowymi, a tutaj tuszami zwierzyny dzikiej.Na kurs kwalifikuje się każdy, kto ma ochotę czegoś się nauczyć. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halogen Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Czy będą jakieś kursy w innej lokalizacji niż Łazy? W moim przypadku to ponad 400 km. Edytowane 11 Lutego 2017 przez halogen Cytuj Tani Hostel Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 12 Lutego 2017 W dniach od 03 do 05.03. 2017 r. - Kurs "SDM II". Drogie SiBy - czy mamy okazje się spotkać ? po kursie z dziczyzny jestem cały naładowany na kolejny kurs szczególnie w tak magicznym miejscy i wśród tak miłych ludzi Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraaa Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 a czy kurs podstawowy jest dla kogoś naprawdę zielonego, czy trzeba mieć jakiekolwiek podstawy, żeby rozumieć co się dzieje na zajęciach? Cytuj http://krafen24.pl http://usg-drewa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 a czy kurs podstawowy jest dla kogoś naprawdę zielonego nie jest ważne - czy jesteś zupełnie zielony czy masz podstawy - te kursyTo kopalnie wiedzy - nawet wieczorne lużne rozmowy technologiczne dają naprawdę dużo =WARTO A NAWET BARDZO WARTO Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Potwierdzam opinie kolegi Muski! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.