Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

https://polona.pl/item/65062811/2/

 

Bardzo ciekawe opracowanie.

Edytowane przez DZIADEK
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14292-z-biblioteki-polona/
Udostępnij na innych stronach

Bardzo interesujace opracowanie.

Dziekuje Dziadku, dalej tak trzymac. :clap:

Pozdrawiam :)

Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek

 

Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14292-z-biblioteki-polona/#findComment-551048
Udostępnij na innych stronach

Opracowanie jest już w tym dziale. ;)

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14292-z-biblioteki-polona/#findComment-551054
Udostępnij na innych stronach

Przeanalizowałem dawki mieszanki peklującej, dawki mięsa są takie .

16 kg mięsa - 62.5 dkg soli -  13 g saletry

Wcale się nie dziwię że trzeba było peklować  co najmniej 2 - 4 tygodnie.

Dawka saletry  jest zaniżona ok. o połowę. .

Edytowane przez DZIADEK
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14292-z-biblioteki-polona/#findComment-551093
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.