Skocz do zawartości

Kurs podstawowy II stopnia 6/17 w Łazach, w dniach 15-17 września 2017 r

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 6/17 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 15 do 17 września 2017 r.

Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.
Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

• 4 tygodnie później...

Andrzejku, chętnie przyjechałbym, ale do 16.09.17 jestem w Turcji.... może innym razem jak data przypasi...

Pozdrowienia

Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek

Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE

Czyżby nie było chętnych na pogłębianie wiedzy?

Chętni pewnie by byli ale termin ciężki, może jakiś termin w 2 połowie listopada?

2 połowie listopada?
już jestem zapisany - dziczyzna - i  że jeszcze są wolne miejsca ?

Muskie - to ryba 🙃

• 2 tygodnie później...

Ano jeszcze raz - bardzo mi się podobało  !  :D  A wiedzy nigdy nie za wiele :D 

Muskie - to ryba 🙃

Widzę że się zapowiada doborowe towarzystwo to i ja się prawdopodobnie zjawię, bo ten kurs to chyba nie wyjdzie   :(