Skocz do zawartości

Kurs podstawowy 01/18 w Łazach, w dniach 23-25 lutego 2018 r


Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 01/18 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od dnia 23 do dnia 25 lutego 2018 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Grzegorz Stanisławiak (wpłata 245,00 zł)
2. Mariusz Tomaszewski (wpłata 245,00 zł)
3. Dariusz Stefaniuk (wpłata 245,00 zł)
4. Tomasz Sima (wpłata 245,00 zł)
5. Tomasz Szylar (wpłata 245,00 zł)
6. Maciej Pruszyński
7. Przemysław Dominiak (wpłata 245,00 zł)

8. Marek Hynasiński (wpłata 245,00 zł)
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

  • Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie i Panie. Nie wstydzić się, zapisywać. Fajna atmosfera i przy okazji można nauczyć się nowych rzeczy i Wasze wędlinki będą jeszcze lepsze.  :)

Nie chciałbym być nieuprzejmy i żle zrozumiany :facepalm:  ale wobec faktu iż w I półroczu przewidziany jest tylko jeden kurs podstawowy a i chętni jakoś opornie się zapisują (narazie przynajmniej )  może organizatorzy wzięliby pod uwagę przeniesienie terminu tak z miesiąc póżniej ( np: koniec marca br ) - łatwiej byłoby zapełnić listę ...a i ja w marcu zjawiłbym się na 100 % bo ten luty to w żaden sposób mi nie pasuje ( próbowałem już pewne rzeczy poprzesuwać ale nie wyszło ) .

Nie chciałbym być żle zrozumiany, jestem kursantem a nie organizatorem. Dla mnie akurat data spotkania jest obojętna ale bez względu na to jaki termin będzie zaproponowany na pewno znajdą się osoby, którym z jakiegoś względu nie będzie on odpowiadał.

Piszesz, że pod koniec marca będzie łatwiej zapełnić listę to znaczy masz na myśli siebie czy jeszcze kogoś?

 

 

jestem kursantem a nie organizatorem
Pinio - ja też - ale termin wydaje się być optymalny - latem wszyscy mają więcej pracy - nie ma terminu  :no:  by każdemu podpasował idealnie - trzeba po prostu chcieć  :D 

Muskie - to ryba 🙃

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 01/18 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od dnia 23 do dnia 25 lutego 2018 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Grzegorz Stanisławiak (wpłata 245,00 zł)
2. Mariusz Tomaszewski (wpłata 245,00 zł)
3. Dariusz Stefaniuk (wpłata 245,00 zł)
4. Tomasz Sima (wpłata 245,00 zł)
5. Tomasz Szylar (wpłata 245,00 zł)
6. Maciej Pruszyński
7. Przemysław Dominiak (wpłata 245,00 zł)

8. Marek Hynasiński (wpłata 245,00 zł)
9. Robert Szlachcic
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 01/18 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od dnia 23 do dnia 25 lutego 2018 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Grzegorz Stanisławiak (wpłata 245,00 zł)
2. Mariusz Tomaszewski (wpłata 245,00 zł)
3. Dariusz Stefaniuk (wpłata 245,00 zł)
4. Tomasz Sima (wpłata 245,00 zł)
5. Tomasz Szylar (wpłata 245,00 zł)
6. Maciej Pruszyński
7. Przemysław Dominiak (wpłata 245,00 zł)

8. Marek Hynasiński (wpłata 245,00 zł)
9. Robert Szlachcic
10. Grzegorz Skopiński (wpłata 245,00 zł)
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 01/18 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od dnia 23 do dnia 25 lutego 2018 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Grzegorz Stanisławiak (wpłata 245,00 zł)
2. Mariusz Tomaszewski (wpłata 245,00 zł)
3. Dariusz Stefaniuk (wpłata 245,00 zł)
4. Tomasz Sima (wpłata 245,00 zł)
5. Tomasz Szylar (wpłata 245,00 zł)
6. Maciej Pruszyński
7. Przemysław Dominiak (wpłata 245,00 zł)

8. Marek Hynasiński (wpłata 245,00 zł)
9. Robert Szlachcic
10. Grzegorz Skopiński (wpłata 245,00 zł)
11. Marcin Lisowski (wpłata 245,00 zł)
12. Brygida Lisowski (wpłata 245,00 zł)
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Co by nie patrzeć - oprócz kopalni wiedzy  :yes:  i dla tych co umieją i dla tych co chcą umieć  :yes:  - a jednocześnie  fajna przygoda i bardzo sympatyczne znajomości - po dziczyźnie  ( obie bardzo mile wspominam) przybyło mi kilka świetnych kontaktów  :yes:  :thumbsup: 

Muskie - to ryba 🙃

W uzgodnieniu z kol. Bagno, na tym kursie zaprezentujemy kontrolowany proces sterylizacji konserw w opakowaniach szklanych -słoje 300 ml. Sterylizacja w moim domowym autoklawie.  Każdy uczestnik otrzyma po jednej  lub więcej konserw do wypróbowania - wszystko do uzgodnienia.

Edytowane przez DZIADEK
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 01/18 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od dnia 23 do dnia 25 lutego 2018 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Grzegorz Stanisławiak (wpłata 245,00 zł)
2. Mariusz Tomaszewski (wpłata 490,00 zł)
3. Dariusz Stefaniuk (wpłata 245,00 zł)
4. Tomasz Sima (wpłata 245,00 zł)
5. Tomasz Szylar (wpłata 245,00 zł)
6. Maciej Pruszyński
7. Przemysław Dominiak (wpłata 245,00 zł)

8. Marek Hynasiński (wpłata 245,00 zł)
9. Robert Szlachcic
10. Grzegorz Skopiński (wpłata 490,00 zł)
11. Marcin Lisowski (wpłata 490,00 zł)
12. Brygida Lisowski (wpłata 490,00 zł)

13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Wszyscy, którzy pragną uczestniczyć w kursie powinny zacząć wpłacać brakujące kwoty do pełnej opłaty.

Pomimo braku wymaganej  ilości osób, pragnę napisać, że kurs odbędzie się w zaplanowanym terminie.

pragnę napisać, że kurs odbędzie się w zaplanowanym terminie.

Cieszą mnie takie informację z rana ????

Edytowane przez Bee Gees
Cytat

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 01/18 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od dnia 23 do dnia 25 lutego 2018 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Grzegorz Stanisławiak (wpłata 245,00 zł)
2. Mariusz Tomaszewski (wpłata 490,00 zł)
3. Dariusz Stefaniuk (wpłata 245,00 zł)
4. Tomasz Sima (wpłata 245,00 zł)
5. Tomasz Szylar (wpłata 490,00 zł)
6. Maciej Pruszyński
7. Przemysław Dominiak (wpłata 490,00 zł)

8. Marek Hynasiński (wpłata 245,00 zł)
9. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)
10. Grzegorz Skopiński (wpłata 490,00 zł)
11. Marcin Lisowski (wpłata 490,00 zł)
12. Brygida Lisowski (wpłata 490,00 zł)

13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Dopłacone.

P.S. A ja się wkręciłem i byłem przekonany, że reszta do zapłaty w dniu przyjazdu na kurs  :facepalm:..., dobrze, że zaglądałem na forum.

A ja się wkręciłem i byłem przekonany, że reszta do zapłaty w dniu przyjazdu na kurs  ..., dobrze, że zaglądałem na forum.

A gdzie tak jest napisane? ;) W informacji na stronie rejestracji na kurs, zawarte są wszystkie informacje związane z płatnościami.

Edytowane przez EAnna

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 01/18 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od dnia 23 do dnia 25 lutego 2018 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Grzegorz Stanisławiak (wpłata 490,00 zł)
2. Mariusz Tomaszewski (wpłata 490,00 zł)
3. Dariusz Stefaniuk (wpłata 490,00 zł)
4. Tomasz Sima (wpłata 490,00 zł)

5. Tomasz Szylar (wpłata 490,00 zł)
6. Maciej Pruszyński
7. Przemysław Dominiak (wpłata 490,00 zł)

8. Marek Hynasiński (wpłata 490,00 zł)
9. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)
10. Grzegorz Skopiński (wpłata 490,00 zł)
11. Marcin Lisowski (wpłata 490,00 zł)
12. Brygida Lisowski (wpłata 490,00 zł)

13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Witam! Czy jest szansa, że kurs się odbędzie w planowanym terminie? Do 20-tu osób to jakby sporo brakuje... a zostało raptem 5 dni. Kiedy będzie coś wiadomo?

Pozdrawiam!

Napisano 15 lut 2018 - 22:14 Wszyscy, którzy pragną uczestniczyć w kursie powinny zacząć wpłacać brakujące kwoty do pełnej opłaty. Pomimo braku wymaganej ilości osób, pragnę napisać, że kurs odbędzie się w zaplanowanym terminie.
Edytowane przez EAnna
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.

Proszę o aktualizację listy uczestników, gdyż z powodu niedopatrzenia dopłaty dokonywałem w ostatnim momencie...

Chciałbym wiedzieć czy zdążyłem :)

Dziękuję i pozdrawiam!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.