JASIU Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 20 Maja 2008 poza tym na stronie głownej jest link do sklepu wysyłkowego gdzie zakupisz peklosól i inne dodatki do naszego hobby Cytuj wedzarnia z lodowki ,,dymogenerator MIratroche checi i jesz co lubisz ,a nie lubisz co jesz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1560-pomocy/page/2/#findComment-34100 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treborrobert Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 20 Maja 2008 Dzieki wszstkim a przede wszstkim dla Chudziak zrobilem jak pisalas. Chociaz jak na palcu to bardzo slone. Pozniej mozna golonke cala wlozyc do szynkowara Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1560-pomocy/page/2/#findComment-34114 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 20 Maja 2008 Czy ta zapeklowana golonke moge trzymac w lodowceTemperatura zalewy powinna mieć od plus 6-8stopni .To, co napisał "Andrzej k " jest bardzo ważne. Sprawdż, jaką masz aktualnie temperaturę na poszczególnych półkach lodówki. Niektóre dobre, wspólczesne lodówki mogą mieć temperaturę np. 1-2 st.C, a w tak zwanej komorze zerowej +0 st. Również niektóre półki w lodówkach starego typu mogą mieć temp. ok.0 st.Wtedy proces peklowania nie będzie niestety przebiegał. Sama przez to przeszłam, gdy - mimo 10 dniowego peklowania okazało się, że wędliny są w zasadzie niezapeklowane. W takiej sytuacji należy zmienić ustawienie termostatu tak, aby uzyskać wymaganą temperaturę. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1560-pomocy/page/2/#findComment-34124 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.