Skocz do zawartości

PRODUCENT POSIADA W CIąGłEJ SPRZEDAżY WYROBY BEDNARSKIE!

Rekomendowane odpowiedzi

Wytwarzamy tradycyjne wyroby bednarskie - dębowe beczki, antałki, kufle, donice, cebrzyki, faski do peklowania mięs,bukłaki myśliwiskie, beczki do kiszenia kapusty i ogórków i wiele innych wyrobów.

Nasza firma działa od kilkudziesięciu lat.

Przedsiębiorstwo zatrudnia najbardziej wykwalifikowanych, zdolnych i doświadczonych bednarzy.

Jesteśmy jedyną firmą w Polsce, która korzysta z doświadczeń i umiejętności bednarskich, przekazywanych tradycyjnie z pokolenia na pokolenie. Nasze wyroby charakteryzuje najwyższa jakość wykonania przy zastosowaniu naturalnych, tradycyjnych materiałów - przede wszystkim drewna dębowego. Beczki i antałki na trunki oraz inne nasze wyroby mają wysokie walory dekoracyjne, a przy tym spełniają funkcje użytkowe.

Aktualnie nasza firma oferuje bardzo bogaty asortyment wyrobów bednarskich (użytkowo-dekoracyjnych).

większość wyrobów dostępna od ręki !!

Więcej informacji na www.bednarstwo.eu

lub 502269287

Zapraszamy do współpracy!!!

Solidne beczki dębowe tylko u producenta!

WWW.BEDNARSTWO.EU

WWW.SKLEP.BEDNARSTWO.EU

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1577-producent-posiada-w-ci%C4%85g%C5%82ej-sprzeda%C5%BCy-wyroby-bednarskie/

ja do peklowania napewno nie zakupie beczolki,fakt faktem ladne toto,lecz

praktyczne bylo jak powiadaja gorale hań downi.jest to piekne rzemioslo

i chwala Wam za to ze podtrzymujecie je caly czas

slonecznie pozdrawiam

Tomuś, u mnie mówili kierzynki :lol:

mam nawet jedną ale z suchości rozleciała się góra - klepki

miałem odczyścić i jako eksponat mieć ale czasu mało :grin:

jerry271, czy faski do peklowania mięs posiadają nierdzewną stal ?

Tak

dostałem odp. na pw

Według mnie na zdjęciach wyraźnie widać, że do tych fasek użyto zwykłej bednarki, która kiedyś może i leżała obok nierdzewki.Ale to tylko moja opinia.

Pozdrawiam.

Carpe diem - raz kozie death

ZDJęCIA NA STRONIE Są W RóżNYCH OPCJACH JEżELI CHCESZ KUPIć FASKę NIE MA PROBLEMU BęDZIE Z OBRęCZAMI Z KWASóWKI.

Pozdrawiam

Solidne beczki dębowe tylko u producenta!

WWW.BEDNARSTWO.EU

WWW.SKLEP.BEDNARSTWO.EU

ZDJęCIA NA STRONIE Są W RóżNYCH OPCJACH JEżELI CHCESZ KUPIć FASKę NIE MA PROBLEMU BęDZIE Z OBRęCZAMI Z KWASóWKI.

Pozdrawiam

I o takie wyjaśnienie chodziło Jerry271.Teraz wszyscy wiedzą, że można zamówić opcję z kwasówką :smile:

Pozdrawiam.

Carpe diem - raz kozie death

• 2 miesiące temu...

Dzwoniłem do właściciela zakładu w celu zaproszenia na zlot razem z "produkcją". Niestety, w tym roku nie mogą uczestniczyć w zlocie, gdyż jako przedstawiciele tzw. ginących zawodów, co tydzien praktycznie biorą udział w jakimś pokazie, targach, jarmarku, (poczynając od Targów Poznańskich, na Święcie Chleba kończąc).

Zaproszenia trzeba składać co najmniej pół roku przed planowanym terminem. Złożyłem na przyszły rok, czyli IV OZWB.

A nam pozostaje jedynie podziwianie tych wspaniałych efektów rękodzieła:

www.bednarstwo.eu

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

• Maxell zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.