Seed Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 3 Lutego 2019 Taka ciekawostka znaleziona w sieci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) No no jak starsza Pani zaciągnie to ni mo szansy Edytowane 3 Lutego 2019 przez Marek z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seed Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 9 Lutego 2019 W zasadzie taki Multi-Combiwar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 9 Lutego 2019 Fajną, a nawet bardzo fajna ta wędzarnia. Dwie godziny wędzenia szynki?, to nawet w masówce dłużej się dymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seed Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 9 Lutego 2019 To też taka masówka tak na miarę czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seed Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 21 Lutego 2019 I kolejny rarytas, od rozbioru po wędzenie ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 21 Lutego 2019 od rozbioru po wędzenie Wiedzieli jak zrobić , żeby sadza do mięsa się nie kleiła . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.