arkadiusz Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wczesny Zbój był bardziej Czarny Zbój. :grin: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-138957 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekn Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Z tego ujęcia chyba lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-138963 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 23 Grudnia 2010 No proszę :thumbsup:. A tu Koledze zarzucali Wczesnego Zbója :grin: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-138981 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 23 Grudnia 2010 No proszę :thumbsup: . A tu Koledze zarzucali Wczesnego Zbója :grin: Myślę że należy zawsze oceniać z umiarem , zdjęcia nie zawsze pokazują rzeczywisty obraz . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-138984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciola5 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 17 Lutego 2011 Żeby nie wyjść z wprawy i coby nie było ,że się obijamy wczoraj z Ludwikiem conieco uwędziliśmy :grin: Przed parzeniem po parzeniu A to śniadanko dla Ludwika,żeby mi czasami nie zmizerniał :grin: Ps.Zdjęcia nie są najlepszej jakości,bo robione telefonem. Cytuj Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.” Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147231 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi187 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 17 Lutego 2011 :thumbsup: :thumbsup: Nie Powiesz mi, że on to wszystko wpałaszuje :shock: Cytuj "Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy". James Joyce Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147234 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 17 Lutego 2011 Nie Powiesz mi, że on to wszystko wpałaszujeJak nie jak tak :wink: Pięknie :clap: , Luciola zawsze robi baleron w kątnicy , pychota :thumbsup: :clap: :clap: I ten smalczyk i swojski chlebek do tego. Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147239 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 17 Lutego 2011 conieco uwędziliśmy Ładne co nieco i nawet termometr. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147246 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 17 Lutego 2011 Pięknie stół zastawiony może wpadnę z buteleczką wiśniówki :thumbsup: Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147264 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 17 Lutego 2011 Żeby nie wyjść z wprawy i coby nie było :thumbsup: Bardzo udane wyroby :clap: Pozdrawiam Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147277 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 17 Lutego 2011 Żeby nie wyjść z wprawy Nic dodać , nic ująć . Wyroby przecudnej urody , śniadanko , jak do Pana Prezesa dużego koncernu naftowego . :thumbsup: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147286 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #137 Opublikowano 19 Lutego 2011 Żeby nie wyjść z wprawy przed zlotem w Bukowinie i coby nie było , że się obijam :grin: Na pierwszym planie polędwica wędzona , obok szynki i kawałek podgardla , w siatkach szynki i w tle boczki i podgardle . Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147721 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #138 Opublikowano 19 Lutego 2011 Żeby nie wyjść z wprawy przed zlotem w BukowinieA możesz bardziej szczgółowo to opisać, widzę szyneczki boczusie, baleronik i ??? Wszystko jak na wystawę lub do konkursu :clap: Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147723 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #139 Opublikowano 19 Lutego 2011 Żeby nie wyjść z wprawy przed zlotem w Bukowinie i coby nie było , :clap: Haneczko , jak długo peklowałaś . Już widzę ile będziesz miała gości w przedziale pociągu . :smile: Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #140 Opublikowano 19 Lutego 2011 jak długo peklowałaś6 dni , wędzenie dziś u mnie nie ciekawe , mrozik w prawdzie nie wielki -1 , ale powietrze wilgotne, ciężkie . Bardzo długo nie mogłam wędzarni wygrzać . Mimo pogody wyszło super w smaku i wyglądzie . Wędzone 4 godziny w 40 st. , wcześniej osuszane przez godzinę , wyjęte z solanki wczoraj na noc . Takie całonocne osuszanie najlepsze . Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147746 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #141 Opublikowano 19 Lutego 2011 Takie całonocne osuszanie najlepsze . Ja też tak praktykuję . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciola5 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #142 Opublikowano 19 Lutego 2011 Ja tu w pracy,a moja koleżanka takie cudeńka zrobiła :grin: Haniu :clap: :clap: :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.” Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147758 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #143 Opublikowano 19 Lutego 2011 Ja tu w pracy,a moja koleżanka takie cudeńka zrobiła :grin: Haniu :clap: :brawo: :thumbsup: :pycha:Pracowita kobietka. :grin: Bardzo ładne wędzonki :thumbsup: :clap: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147759 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpionka Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #144 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam, wczorajsze wędzonki z nowej wędzarni garażowej "zadymione" moim nowym dymogeneratorem. pozdrawiam Cytuj Źle czyni , Kto nic nie czyni Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147805 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #145 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam, jpionka piękne wyroby super kolor .Jakich zrębków używałeś do wędzenia :question: pozdrawiam :grin: Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpionka Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #146 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam, jpionka piękne wyroby super kolor .Jakich zrębków używałaś do wędzenia :question: pozdrawiam :grin: Używałem zrębki olchowe ( jeden zasyp ) i drugi - nie pełny ( bukowe) pozdrawiam Cytuj Źle czyni , Kto nic nie czyni Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #147 Opublikowano 20 Lutego 2011 witamdałeś sobie zależeć...piękne :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147828 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #148 Opublikowano 20 Lutego 2011 Żeby nie wyjść z wprawywczorajsze wędzonki z nowej wędzarniPiękne wyroby! :thumbsup: :clap: :clap: :clap: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #149 Opublikowano 20 Lutego 2011 Na pierwszym planie polędwica wędzona , obok szynki i kawałek podgardla , w siatkach szynki i w tle boczki i podgardleKaszubko pięknie Ci to wyszło,nie ma jak swojskie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1600-w%C4%99dzonki/page/6/#findComment-147836 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.