Gość Efffa Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #226 Opublikowano 21 Marca 2020 Melduję wykonanie zadania, na razie bez środka bo przed minutą wyjęłam Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 21 mar 2020 - 20:07]Ja ukulałam cztery bułeczki i wyszły mi takie.......mięciutkie, przypominją chałkę.Z profilu i en face...... Reniu, cudnie Ci wyszły Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #227 Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) EfffaDziękuję , Twoje wzorcowe Dziewczyny..... przyznam się, że piekłam po niespełna 5 godzinach... ,nie mogłam się już doczekać i zaryzykowałam Edytowane 21 Marca 2020 przez ReniaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #228 Opublikowano 21 Marca 2020 EfffaDziękuję , Twoje wzorcowe Dziewczyny..... przyznam się, że piekłam po niespełna 5 godzinach... ,nie mogłam się już doczekać i zaryzykowałam A już jesz? Super smakuje ten chlebek jako tosty, idealny typ do takiego podpiekania. Mój jeszcze bardzo gorący, nie wiem czy dam moim na kolację do zjedzenia Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #229 Opublikowano 21 Marca 2020 EfffaDziękuję , Twoje wzorcowe Dziewczyny..... przyznam się, że piekłam po niespełna 5 godzinach... ,nie mogłam się już doczekać i zaryzykowałam A już jesz? Super smakuje ten chlebek jako tosty, idealny typ do takiego podpiekania. Mój jeszcze bardzo gorący, nie wiem czy dam moim na kolację do zjedzenia Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Moje wystygły i oczywiście próbujemy już - pyszota... Przepis godny polecenia ..i wbrew pozorom - łatwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #230 Opublikowano 21 Marca 2020 Ale bym sobie takie zjadł z miodem! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #231 Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Ale bym sobie takie zjadł z miodem!Cóż Ci powiem -teraz nawet słowo ZAPRASZAM jest nieaktualne.... [Dodano: 21 mar 2020 - 20:46] Ja ukulałam cztery bułeczki i wyszły mi takie.......mięciutkie, przypominją chałkę. Z profilu i en face... Cudne... na pewno kiedyś skorzystam z tego przepisu Edytowane 21 Marca 2020 przez ReniaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #232 Opublikowano 21 Marca 2020 Melduję wykonanie zadania, na razie bez środka bo przed minutą wyjęłam I następny chlebek godny pochwały Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #233 Opublikowano 21 Marca 2020 Ale bym sobie takie zjadł z miodem!Przepis masz Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #234 Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Ja tez juz po moje nie sa takie perfekcyjne , nie chcialo mi sie wazyc kazdej czesci i podzielilam troche nie rowno , ale pachna pieknie ...musze teraz poszukac konfitury truskawkowej i bedzie super Edytowane 21 Marca 2020 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #235 Opublikowano 21 Marca 2020 Ja tez juz po Twojemu niczego nie brakuje Donatko Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #236 Opublikowano 21 Marca 2020 @@halusia@, troche za waska foremka , a szerszej nie moglam wyjac bo zastawiona szafka , do tego jak zwykle moj TZ zawsze jak cos pieke to on tez w kuchni w tym samym czasie cos robi ,Najlepiej to ja lubie robic jak jestem sama Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #237 Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Ja tez juz po moje nie sa takie perfekcyjne , nie chcialo mi sie wazyc Piękne, i to pęknięcie Edytowane 21 Marca 2020 przez ReniaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #238 Opublikowano 21 Marca 2020 Ja tez juz po moje nie sa takie perfekcyjne , nie chcialo mi sie wazyc kazdej czesci i podzielilam troche nie rowno , ale pachna pieknie ...musze teraz poszukac konfitury truskawkowej i bedzie super 20200321_211336.jpgPiękne ja dziś zgrzeszyłam, zjadłam kromala! I nie żałuję Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #239 Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) no peklo bo zwinelam nie w ta strone ...pekniecia sa dobre bo zawsze wiecej maselka wejdzie moj jest bez mleka w proszku bo nie mialam ,Na jakich drozdzach pieklyscie? Edytowane 21 Marca 2020 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #240 Opublikowano 21 Marca 2020 no peklo bo zwinelam nie w ta strone ...pekniecia sa dobre bo zawsze wiecej maselka wejdzie moj jest bez mleka w proszku bo nie mialam ,Na jakich drozdzach pieklyscie? Ja piekłam na świeżych, mleko w proszku akurat też miałam,ale nie widać żadnej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #241 Opublikowano 21 Marca 2020 Brawo dziewczyny. Apetyczne te Wasze buły.Ja wczoraj dwa placki drożdżowe upiekłam, których już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #242 Opublikowano 21 Marca 2020 oczywiście próbujemy już - pyszota... Renia - cały czas jesteś do przodu Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #243 Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) oczywiście próbujemy już - pyszota...Renia - cały czas jesteś do przodu Zaczęłam ostatnia, a do jedzenia pierwsza........ I w ogóle nie mam wyrzutów sumienia Edytowane 21 Marca 2020 przez ReniaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #244 Opublikowano 21 Marca 2020 Udało się zrobić zdjęcie przekroju Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 21 mar 2020 - 22:42]Piekłam na świeżych Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #245 Opublikowano 21 Marca 2020 Renia, jak napiszę, że super to będzie za mało. Jak wygląda każdy widzi, jak smakuje wiedzą nieliczni ( nie ja) Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #246 Opublikowano 22 Marca 2020 No to @MIRKON,dzialaj bo naprawde smaczna , u nas jednaposzla na sniadanie z wisniowa konfitura , napewno bede robic w przyszlosci Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #247 Opublikowano 22 Marca 2020 Renia, jak napiszę, że super to będzie za mało. Jak wygląda każdy widzi, jak smakuje wiedzą nieliczni ( nie ja) Póki co ja też jeszcze nie Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #248 Opublikowano 22 Marca 2020 Póki co ja też jeszcze nie ja jeszcze nigdy nic nie piekłem, dlatego prosiłem w Zakopanym o Twoje nauki przy rogalikach, oczywiście tajemnicą się nie podzieliłaś. ale jeszcze się nauczę i zamieszczę foto relacje Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #249 Opublikowano 23 Marca 2020 Póki co ja też jeszcze nie ale jeszcze się nauczę i zamieszczę foto relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.