Skocz do zawartości

[Część III] Wyjątkowy kurs: w dniach 06 - 08.03.2020 r. odbędzie się szkolenie podstawowe połączone ze szkoleniem z zakresu dziczyzny.


Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Przepraszam, czy ktoś już był w tym miejscu? Czy dobrze kojarzę, że trzeba wpisać w nawigację Łazy 7 (droga DW544)? Za wskazówki z góry dziękuję. 

_________________

pozdrawiam

Robert B.

 

 

Przepraszam, czy ktoś już był w tym miejscu? Czy dobrze kojarzę, że trzeba wpisać w nawigację Łazy 7 (droga DW544)? Za wskazówki z góry dziękuję.
Wrzuć : Krasnosielc,Łazy7 - i jak po sznurku
[Dodano: 02 mar 2020 - 21:41]

https://www.google.pl/maps/place/Agroturystyka/@53.021926,21.1115749,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x471e7ba1469b2399:0xfd8541e28e3450e6!8m2!3d53.021926!4d21.1137689?hl=pl&authuser=0
 

Muskie - to ryba 🙃

Propozycja wyrobów do wykonania w czasie kursu.

1. Wędzonki ( boczek wędz., polędwica wędz. szynka got., baleron got., )

2. Wędzonki z mięsa jelenia i dzika ( polędwica wędz, szynka got.polędwiczka wędz.)

3. Rolada schabowa pieczona

4. Kiełbasa gruba np. krakowska lub szynkowa

5.Kiełbasa cienka kursowa i z dziczyzną

6. Pasztet z dziczyzny

7.Salceson ozorkowy

8.Kaszanka gryczana

 Oczekuję  propozycji od uczestników.

Salceson koniecznie ;)

Jakieś konserwy też mogły by byc przydatne - patrząc na półki w markertach ;)

 

Jadę z Łodzi - jeżeli ktoś potrzebuje podwózki.

Lista chętnych do uczestnictwa w III części kursu:

 

1. Ernest Bogdzio (wpłata 600,00 zł)

2. Arkadiusz Zieliński (wpłata 600,00 zł)

3. Piotr Tomaszewski (przeniesiono z kursu listopadowego)(wpłata 600,00 zł)

4. Marek Piller (wpłata 600,00 zł)

5. Maciej Mikrut (wpłata 600,00 zł)

6. Aleksander Kozielski (wpłata 600,00 zł)

7. Piotr Zalewski (wpłata 600,00 zł)

8. Paweł Kostro Olechowski (wpłata 600,00 zł)

9. Artur Jerzykiewicz artek86 (wpłata 600,00 zl)

10. Łukasz Dąbrowski (wpłata 600,00 zł)

11. Rafał Góralski (wpłata 600,00 zł)

12. Adam Białas (wpłata 600,00 zł)

13. Marzena Szymańska (wpłata 600,00 zł)

14. Bogusz Szczepański (wpłata 600,00 zł)

15. Przemysław Rachubiński (wpłata 600,00 zł)

16. Rafał Aleksandrowicz (wpłata 600,00 zł)

17. Paweł Lipski (wpłata 600,00 zł)

18. Pawusiak Jerzy, (wpłata 600,00 zł)

19. Pawusiak Urszula (wpłata 600,00 zł)

20. Robert Bartkowski (wpłata 600,00 zł)

21. Agnieszka Urban (wpłata 600,00 zł)

 

Brak wpłaty w oznaczonym terminie. Usunięcie z kursu.

 

22. Andrzej Olender Mars13 (przeniesiono z kursu listopadowego)

23.  Piotr Szymczak (przeniesiono z kursu listopadowego)

24. Robert Winiarski (przeniesiono z kursu listopadowego)

25. Hubert Bojdo (przeniesiono z kursu listopadowego)

26. Sebastian Tuźnik (przeniesiono z kursu listopadowego)

27. Tomasz Jabłoński

 

Kolor czerwony oznacza, że przy naborze na następne szkolenia, osoby te wpłacają pełną składkę zaraz po zapisie, lub są usuwane z listy.

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Szkoda tylko, że rezygnujący z kursu wcześniej nie dali znać o swej decyzji, gdyż dzwoniło do mnie kilkanaście osób chętnych do udziału w kursie.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Dziękuję za informacje dotyczące dojazdu - tak "mierzyłem"  :)

 

W zakresie propozycji wyrobów wykonanych w toku kursu to zaproponowany zakres jest dla mnie bardzo ciekawy - także ze swoje strony popieram przedstawione propozycje  :clap:  + jakaś konserwa (słoikówka)  :)

_________________

pozdrawiam

Robert B.

 

 

O której jest przewidziane zakończenie kursu w niedzielę?
Zwykle  było po śniadaniu ok 10 ...

Muskie - to ryba 🙃

post-39869-0-11997200-1583740115_thumb.jpgpost-39869-0-35460500-1583740164_thumb.jpg

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.

Chciałem Wam wszystkim podziękować za wspaniałą atmosferę i miłe spotkanie. Naszym nauczycielom "Bagno" i "Dziadek" za cierpliwość, precyzyjny i jasny przekaz oraz za chęć dzielenia się bogatym warsztatem Waszej wiedzy i doświadczenia. 

 

Gorące podziękowania kieruję do Pani Reginy i Dziewczyn, które zadbały o kulinarną oprawę kursu. 

 

Bardzo mi się podobało i nie był to ostatni mój kurs - wrócę. Wszystkim niezdecydowanym polecam. 

 

Dzięki za wszystko.  

_________________

pozdrawiam

Robert B.

Ja również wszystko dziękuję za spotkanie i naukę.

Fajnie by było jakby przy liście z nazwiskiami były Nicki. Łatwiej było by się rozeznać.

Dzięki wszystkim za miłą atmosferę, naszym miłym gospodyniom za gościnę i wyborne jedzenie a Dziadkowi i Andrzejowi za cierpliwość i chęć przekazania tak sporej wiedzy w tak krótkim czasie.

Myślę że spotkamy się na jesieni na następnym kursie.

Edytowane przez kilerPL

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.