Maxell Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16671-poradnik-dla-ucznia-dokonywanie-uboju-zwierz%C4%85t-rze%C5%BAnych-i-obr%C3%B3bki-poubojowej/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiomonster Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 3 Listopada 2024 Czy wiadomo jakie pH występuje w mięsie po 72h od uboju? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16671-poradnik-dla-ucznia-dokonywanie-uboju-zwierz%C4%85t-rze%C5%BAnych-i-obr%C3%B3bki-poubojowej/#findComment-965493 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 3 Listopada 2024 47 minut temu, pysiomonster napisał(a): Czy wiadomo jakie pH występuje w mięsie po 72h od uboju? Zawsze inne to zależy od wielu czynników generalnie pH powinno mieścić się w przedziale jeśli dobrze pamietam to 5,6-5,8. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16671-poradnik-dla-ucznia-dokonywanie-uboju-zwierz%C4%85t-rze%C5%BAnych-i-obr%C3%B3bki-poubojowej/#findComment-965517 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.