bielok Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 30 Listopada 2023 Cześć:) odgrzeje kotleta i zapytam: W dniu 9.12.2019 o 17:36, DZIADEK napisał(a): Dawki do farszu od 0,5 % do 1,5 %. -Zależnie od jakości mięsa, najwyższa dawka to może być krucha kiełbasa z galaretką. Chodzi o dawkę o stężeniu 10% ? Cytuj pozdrawiambielok Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16712-kie%C5%82basa-krucha-jak-uzyska%C4%87-krucho%C5%9B%C4%87/page/4/#findComment-882787 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) Tak. Edytowane 30 Listopada 2023 przez DZIADEK Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16712-kie%C5%82basa-krucha-jak-uzyska%C4%87-krucho%C5%9B%C4%87/page/4/#findComment-882788 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 30 Listopada 2023 Cześć. 3 minuty temu, DZIADEK napisał(a): Tak. Dziękuję za pomoc Cytuj pozdrawiambielok Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16712-kie%C5%82basa-krucha-jak-uzyska%C4%87-krucho%C5%9B%C4%87/page/4/#findComment-882792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.