bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1176 Opublikowano 18 Marca 10 minut temu, szrekPL napisał(a): Kurcze po 40 min było 130°C 😲 No i skąd taka temperatura? w wolnej chwili skalibruje Meatera z DT Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1177 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 2 minuty temu, bilu72 napisał(a): w wolnej chwili skalibruje Meatera z DT No chyba trzeba, a może ciśnienie robi swoje w sensie źle wpływa na elektronikę... Edytowane 18 Marca przez szrekPL Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001072 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1178 Opublikowano 18 Marca No to jeszcze leżakowanie,jutro trzeba zakisić małosolnego i we czwartek degustacja. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001074 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1179 Opublikowano 18 Marca No i mamy to Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001086 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1180 Opublikowano 18 Marca No i Git teraz tylko skalibrować termometr wrzuć fotkę wyrobu, ładnie wyglądało przed obróbką Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1181 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 49 minut temu, szrekPL napisał(a): No i Git teraz tylko skalibrować termometr wrzuć fotkę wyrobu, ładnie wyglądało przed obróbką Zobaczę co z tego wyjdzie,wszystko robione na spontana bo miał być salceson ale w piątek poza policzkami,łebem i sercami popołudniu nie były dostępne już uszy i ozory tak więc kupiłem tylko skórę i wyszło co wyszło.Skóra sparzoną w łupinach cebuli z dodatkiem liścia laurowego oraz ziela angielskiego do koloru.Golonko zmielone na sitku fi 14 policzki w całości( kilka dociętych do ścianki szynkowaru)przyprawy,pieprz czarny świeżo mielony papryka słodka w płatku,pesto z czosnku niedźwiedziego,węgierska ostra pasta paprykowa,trochę papryki wędzonej,kilka kulek białej gorczycy. Edytowane 18 Marca przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1182 Opublikowano 18 Marca 1 minutę temu, bilu72 napisał(a): węgierska ostra pasta paprykowa Ło panie ...znam ci ja tego diabła składniki fajne powinno wyjść ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001114 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1183 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 2 minuty temu, szrekPL napisał(a): Ło panie ...znam ci ja tego diabła składniki fajne powinno wyjść ciekawie To nie ta że słoika tylko z tubki nieco łagodniejsza,Adziki już nie miałem Edytowane 18 Marca przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001116 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1184 Opublikowano 18 Marca 6 minut temu, bilu72 napisał(a): Adziki już nie miałem Ja robię sam, spięcie w mózgu ale na skrzydełkach idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001120 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1185 Opublikowano 19 Marca Popołudniu będzie można jeść ale do małozolnego chyba nie dotrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001201 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1186 Opublikowano 19 Marca Plasterek odkroiłem 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001202 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1187 Opublikowano 19 Marca Szklarnia już otwarła punk sprzedaży ogórka i pomidora więc można zacząć sezon małosolnego,zapomniałem tylko w zeszłym roku zamrozić pakietów do kiszenia(koper,liście,chrzan)Fotek nie wrawię bo limit przekroczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001216 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij #1188 Opublikowano 19 Marca Godzinę temu, bilu72 napisał(a): Plasterek odkroiłem Ale to pikne, a jakie musi być smaczne Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001227 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1189 Opublikowano 19 Marca 4 godziny temu, BazylWidzew napisał(a): smaczne Chyba tak bo połowa już od rana znikł a ogórki dopiero co przed południem wstawiłem do kiszenia.Najwyżej będą do ,,cwaniaka" Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij #1190 Opublikowano 19 Marca 18 godzin temu, bilu72 napisał(a): Skóra sparzoną Jak efekt końcowy wyszła na tyle miękka, że jadalna? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1191 Opublikowano 19 Marca 2 minuty temu, Grzewlod napisał(a): miękka, że jadalna? Tak,chodz nie rozpływająca się w ustach. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001298 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij #1192 Opublikowano 19 Marca (edytowane) 4 minuty temu, bilu72 napisał(a): Tak,chodz nie rozpływająca się w ustach. 👍 Dzięki wszystko już wiem. Edytowane 19 Marca przez Grzewlod Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001300 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1193 Opublikowano 19 Marca Małosolnego czuć już koprem tak więc można już jeść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001350 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij #1194 Opublikowano 19 Marca 35 minut temu, bilu72 napisał(a): Małosolnego czuć już koprem tak więc można już jeść Smacznego Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001361 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1195 Opublikowano 19 Marca 31 minut temu, MariuszB napisał(a): Smacznego Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001367 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1196 Opublikowano 19 Marca 10 godzin temu, bilu72 napisał(a): Szklarnia już otwarła punk sprzedaży ogórka i pomidora więc można zacząć sezon małosolnego,zapomniałem tylko w zeszłym roku zamrozić pakietów do kiszenia(koper,liście,chrzan)Fotek nie wrawię bo limit przekroczyłem. Ogórek gruntowy 20 zł,sałatkowy 12 zł,pomodor malinowy 37 zł. ale wszystko przynajmniej świeze. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001381 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij #1197 Opublikowano 19 Marca 28 minut temu, bilu72 napisał(a): wszystko przynajmniej świeze. I nasze, u mnie ceny takie same gruntowy złotówkę tańszy... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001390 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 20 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1198 Opublikowano 20 Marca Pora coś zapeklować i zasolić. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001577 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij #1199 Opublikowano 20 Marca Łoooo panie jest moc, taka słonina, ciężko dzisiaj ale ponoć i u mnie w PSS-ie jest do kupienia bez większych ceregieli po 19pln/kg Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001581 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij #1200 Opublikowano 20 Marca Bilu, słoninę kupowałeś w sklepie internetowym? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/48/#findComment-1001592 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.