Pontiak Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #451 Opublikowano 4 Listopada 2021 mniam mniam Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #452 Opublikowano 4 Listopada 2021 W celu ograniczenia rozwoju szkodliwych mikroorganizmów. Dzięki Mięsko już prawie gotowe jeszcze kilka min.odpoczynku po aromatyzowaniu dymem i kolacja będzie gotowa. Wiem że już po ptokach, ale pysznie wygląda/-ła ta kolacja Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #453 Opublikowano 18 Listopada 2021 Dzisiaj się gotują flaki wołowe,jutro będą puszkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #454 Opublikowano 18 Listopada 2021 O ile zwykły galert jest normą to ten w puszce wariacją.Ciekawe co z niego wyjdzie? Przymierzałem się do tego ponad rok temu i do dziś nie zrobiłem Fajnie Ci wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #455 Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) A ja bym chcial się dowiedziec jak dlugo trzeba pasteryzowac takie puszki a galartem.bilu super fotki! Edytowane 19 Listopada 2021 przez karolszymczak Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #456 Opublikowano 19 Listopada 2021 A ja bym chcial się dowiedziec jak dlugo trzeba pasteryzowac takie puszki a galartem. Ja sterylizowałem w szybkowarze 45 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #457 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zapasik flaków wołowych zrobiny jeszcze tylko jakiś bigos i golonka w kapuście i można jechać do pracy na delegacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #458 Opublikowano 19 Listopada 2021 bilu dziękukę za odpowiedź.Flaczki tez bajka Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #459 Opublikowano 24 Listopada 2021 Boczek się marynuje,jutro trafi na rożno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #460 Opublikowano 24 Listopada 2021 Billu, podoba mi sie to Twoje trzymadlo do boczku JA musze do mojego rozna, dokupic silniejszy naped i wtedy bede mogla tez duze kawalki " krecic" Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #461 Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) JA musze do mojego rozna, dokupic silniejszy naped Poszukaj u My friend w czarny piątek może coś wyhaczysz w przyzwoitej cenie.[Dodano: 24 lis 2021 - 22:26]Szarpana golonka w puszce. Edytowane 24 Listopada 2021 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #462 Opublikowano 25 Listopada 2021 Boczek z rożna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #463 Opublikowano 25 Listopada 2021 Jeszcze tylko lekkie prasowanie i na rano będzie na śniadanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #464 Opublikowano 25 Listopada 2021 Jeszcze tylko lekkie prasowanie i na rano będzie na śniadanko. Ja jadł bym na kolację taki na ciepło sam miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #465 Opublikowano 27 Listopada 2021 Jeszcze tylko lekkie prasowanie i na rano będzie na śniadanko. Ja jadł bym na kolację taki na ciepło sam miód Na zimno z małosolnym też jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #466 Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Dzisiaj troszkę bigosu zapuszkowałem. Edytowane 29 Listopada 2021 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #467 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zapuszkowałem dzisiaj trochę żurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szym-on Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #468 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jak długo pasteryzujesz bigos? Wysłane z mojego SM-T970 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #469 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jak długo pasteryzujesz bigos? Wysłane z mojego SM-T970 przy użyciu TapatalkaPuszkowałem ciepły ale nie gorący,sterylizowałem w szybkowarze 85 min,puszka o pojemności 850ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #470 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Mały zapasik na delegacyjny wyjazd do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #471 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Pasta z wędzonego pstrąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #472 Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Ciekawa jestem co to jest to białe, wyglądające jak kulki mozzarelli.Czy to może całe jajka, jeszcze nie posiekane ?U mnie w domu do wędzonej ryby dodaje się oprócz jajek i cebuli biały ser.Doprawia się majonezem i pieprzem. Sól tylko w przypadku gdy ryba trafi się mało słona. Narobiłeś smaka Jacku. Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Alinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #473 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Ciekawa jestem co to jest to białe, wyglądające jak kulki mozzarelli. A czy to nie jest majonez ? Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #474 Opublikowano 29 Grudnia 2021 No nie wiem Olgo☺️nie potrafię rozkminić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #475 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Majonez, i to dwie łyżki majonezu Cytuj Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.