Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

33 minuty temu, bilu72 napisał(a):

Dobił do 122st.C

OOO pięknie, jeśli to rzeczywista temp to jestem bardzo miło zaskoczony bo też posiadam tefala tyle że większego 8L, natomiast zainteresował mnie ten termometr, bardzo fajny i jeśli wytrzymuje ciś. to już całkiem dobrze. Przetestuj  i napisz czy wytrzymuje takie zabawy temperaturowo-ciśnieniowe

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001055
Udostępnij na innych stronach

13 minut temu, szrekPL napisał(a):

OOO pięknie, jeśli to rzeczywista temp to jestem bardzo miło zaskoczony bo też posiadam tefala tyle że większego 8L, natomiast zainteresował mnie ten termometr, bardzo fajny i jeśli wytrzymuje ciś. to już całkiem dobrze. Przetestuj  i napisz czy wytrzymuje takie zabawy temperaturowo-ciśnieniowe

W linku masz podgląd online temperatury 

Edytowane przez bilu72
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001059
Udostępnij na innych stronach

Jeżeli chodzi o ten model to testuję poraz pierwszy,poprzednie model Meater+ już testowałem i wszystko było ok ,chodz producent tego nie zaleca natomiast ten model wg.producenta jest wodoodporny ale nic nie mówi o ciśnieniu.Meater+ mam 2 szt nowych  do sprzedania .

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001067
Udostępnij na innych stronach

2 minuty temu, bilu72 napisał(a):

w wolnej chwili skalibruje Meatera z DT

No chyba trzeba, a może ciśnienie robi swoje w sensie źle wpływa na elektronikę...

Edytowane przez szrekPL
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001072
Udostępnij na innych stronach

49 minut temu, szrekPL napisał(a):

No i Git teraz tylko skalibrować termometr :D wrzuć fotkę wyrobu, ładnie wyglądało przed obróbką:clap:

Zobaczę co z tego wyjdzie,wszystko robione na spontana bo miał być salceson ale w piątek poza policzkami,łebem i sercami popołudniu nie były dostępne już uszy i ozory tak więc kupiłem tylko skórę i wyszło co wyszło.Skóra sparzoną w łupinach cebuli z dodatkiem  liścia laurowego oraz  ziela angielskiego do koloru.Golonko zmielone na  sitku fi 14 policzki w całości( kilka dociętych do ścianki szynkowaru)przyprawy,pieprz czarny świeżo mielony papryka słodka w płatku,pesto z czosnku niedźwiedziego,węgierska ostra pasta paprykowa,trochę papryki wędzonej,kilka kulek białej gorczycy.

Edytowane przez bilu72
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001110
Udostępnij na innych stronach

2 minuty temu, szrekPL napisał(a):

Ło panie ...znam ci ja tego diabła:D składniki fajne powinno wyjść ciekawie:thumbsup:

To nie ta że słoika tylko z tubki nieco łagodniejsza,Adziki już nie miałem

Edytowane przez bilu72
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001116
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.