mamuśka Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij #1151 Opublikowano 28 Lutego No nie. Takie dobrocie na dobranoc. Pięknie wyglądają i na pewno są bardzo dobre. Z zazdrości zgrzytam zębami. 😚 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-996404 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 14 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1152 Opublikowano 14 Marca Golonka i policzki zapeklowane,skóra zasolona. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1000024 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij #1153 Opublikowano 15 Marca 14 godzin temu, bilu72 napisał(a): Golonka i policzki zapeklowane,skóra zasolona. Co będziesz działać? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1000125 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1154 Opublikowano 15 Marca Godzinę temu, jacekw21 napisał(a): Co będziesz działać? Policzki będą sprawowane i powędrują do szybkowaru. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1000149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1155 Opublikowano 17 Marca Policzki się prasują Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1000666 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1156 Opublikowano 18 Marca (edytowane) Ciekawe co z tych policzków wyjdzie?Przy okazji Meater 2 plus się przerestuje podczas gotowanua po ciśnieniem. Edytowane 18 Marca przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001029 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1157 Opublikowano 18 Marca 10 minut temu, bilu72 napisał(a): gotowanua po ciśnieniem Wkładasz go do szybkowaru ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001034 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1158 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 5 minut temu, szrekPL napisał(a): Wkładasz go do szybkowaru ? Tak ale do Tefala,117st.c to wszystko co Tefal jest w stanie osiągnąć. Edytowane 18 Marca przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001039 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1159 Opublikowano 18 Marca Może zwiększy temperaturę w granicach 120-121 st.C.w miarę wzrostu temperatury wsadu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001042 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1160 Opublikowano 18 Marca Dobił do 122st.C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001043 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1161 Opublikowano 18 Marca https://cooks.cloud.meater.com/cook/fc0138cd-446e-4f54-8e23-438a32c97597 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001044 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1162 Opublikowano 18 Marca Pomału ,,dobijam do brzegu" Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001053 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1163 Opublikowano 18 Marca 33 minuty temu, bilu72 napisał(a): Dobił do 122st.C OOO pięknie, jeśli to rzeczywista temp to jestem bardzo miło zaskoczony bo też posiadam tefala tyle że większego 8L, natomiast zainteresował mnie ten termometr, bardzo fajny i jeśli wytrzymuje ciś. to już całkiem dobrze. Przetestuj i napisz czy wytrzymuje takie zabawy temperaturowo-ciśnieniowe Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1164 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 13 minut temu, szrekPL napisał(a): OOO pięknie, jeśli to rzeczywista temp to jestem bardzo miło zaskoczony bo też posiadam tefala tyle że większego 8L, natomiast zainteresował mnie ten termometr, bardzo fajny i jeśli wytrzymuje ciś. to już całkiem dobrze. Przetestuj i napisz czy wytrzymuje takie zabawy temperaturowo-ciśnieniowe W linku masz podgląd online temperatury Edytowane 18 Marca przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001059 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1165 Opublikowano 18 Marca Teraz, bilu72 napisał(a): W linku masz podgląd online temoeratury Śledzę Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001060 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1166 Opublikowano 18 Marca Kurcze po 40 min było 130°C 😲 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001062 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1167 Opublikowano 18 Marca Jeżeli chodzi o ten model to testuję poraz pierwszy,poprzednie model Meater+ już testowałem i wszystko było ok ,chodz producent tego nie zaleca natomiast ten model wg.producenta jest wodoodporny ale nic nie mówi o ciśnieniu.Meater+ mam 2 szt nowych do sprzedania . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001067 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1168 Opublikowano 18 Marca 10 minut temu, szrekPL napisał(a): Kurcze po 40 min było 130°C 😲 No i skąd taka temperatura? w wolnej chwili skalibruje Meatera z DT Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1169 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 2 minuty temu, bilu72 napisał(a): w wolnej chwili skalibruje Meatera z DT No chyba trzeba, a może ciśnienie robi swoje w sensie źle wpływa na elektronikę... Edytowane 18 Marca przez szrekPL Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001072 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1170 Opublikowano 18 Marca No to jeszcze leżakowanie,jutro trzeba zakisić małosolnego i we czwartek degustacja. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001074 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1171 Opublikowano 18 Marca No i mamy to Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001086 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1172 Opublikowano 18 Marca No i Git teraz tylko skalibrować termometr wrzuć fotkę wyrobu, ładnie wyglądało przed obróbką Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1173 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 49 minut temu, szrekPL napisał(a): No i Git teraz tylko skalibrować termometr wrzuć fotkę wyrobu, ładnie wyglądało przed obróbką Zobaczę co z tego wyjdzie,wszystko robione na spontana bo miał być salceson ale w piątek poza policzkami,łebem i sercami popołudniu nie były dostępne już uszy i ozory tak więc kupiłem tylko skórę i wyszło co wyszło.Skóra sparzoną w łupinach cebuli z dodatkiem liścia laurowego oraz ziela angielskiego do koloru.Golonko zmielone na sitku fi 14 policzki w całości( kilka dociętych do ścianki szynkowaru)przyprawy,pieprz czarny świeżo mielony papryka słodka w płatku,pesto z czosnku niedźwiedziego,węgierska ostra pasta paprykowa,trochę papryki wędzonej,kilka kulek białej gorczycy. Edytowane 18 Marca przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1174 Opublikowano 18 Marca 1 minutę temu, bilu72 napisał(a): węgierska ostra pasta paprykowa Ło panie ...znam ci ja tego diabła składniki fajne powinno wyjść ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001114 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1175 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 2 minuty temu, szrekPL napisał(a): Ło panie ...znam ci ja tego diabła składniki fajne powinno wyjść ciekawie To nie ta że słoika tylko z tubki nieco łagodniejsza,Adziki już nie miałem Edytowane 18 Marca przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/47/#findComment-1001116 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.