Maxell Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Na prośbę autora opracowania, dla ułatwienia, podaję informacje dotyczące ceny oraz wysyłki tej książki. Osoby pragnące zakupić książkę "Rozbiór półtuszy wieprzowej krok po kroku": Dane do przelewu: Piątek Regina Łazy 7 06-212 KrasnosielcNr konta 12 8917 0001 0002 5234 3000 0010 BS KrasnosielcW miejscu opisu : książka + nick z forum .Cena 80 zł. + koszty przesyłki.Książki wysyłane są w kopercie bąbelkowej. Przesyłka : Poczta Polska: list zwykły - 6,30 złlist polecony - 15,60 złpaczka - 13,10 - 16,00 zł - patrz cennik. Paczkomat Inpost - 12,99 zł. Przesyłki i wpłaty zagraniczne należy uzgodnić z autorami. Mile widziane wpłaty na utrzymanie strony. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 30 Maja 2020 Dla przypomnienia - Wszystkim Chętnym Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 8 Lipca 2020 Wszystkim , co mi wysłali PW - przypominam : https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17105-album-rozbiór-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku-cena-i-wysyłka/?p=662923 Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 9 Października 2020 Celem odświeżania tematu. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msjacek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witam serdecznie. Czy zakup książki jest jeszcze aktualny? Dzięki za odpowiedź Sympatyk i degustator wyrobów masarskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Czy zakup książki jest jeszcze aktualny? Tak jak najbardziej Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msjacek Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 14 Grudnia 2020 To już zrobiłem przelew na dane podane na stronie. Dziękuję za wysylke Sympatyk i degustator wyrobów masarskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 14 Grudnia 2020 To już zrobiłem przelew na dane podane na stronie Przesyłka zwykła czy polecona? https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Padła propozycja, by w miejsce niefortunnych nagród z pierwszego losowania, (osobom, które zostały laureatami konkursu, jednak do tej pory nie otrzymały obiecanych tasaków), w ich miejsce przesłać albumy z dedykacjami. Proszę zatem autorów książki o przygotowanie trzech egzemplarzy z dedykacjami, podanie mi kwoty książek i wysyłki, a ja podeślę na PW adresy wysyłkowe. Z góry dzięki.Osoby pokrzywdzone, to zdobywcy IV, V i VI miejsca, Koledzy: 1Kornik, Krystian Butrym i JaGra. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Maxell „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 15 Grudnia 2020 1Kornik, Krystian Butrym i JaGra. Proszę kolegów o podanie danych do wysyłki i do dedykacji , na PW do mnie lub Bagno Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1kornik Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Cześćponieważ posiadam już album z dedykacją to proszę o przekazanie tego albumu na konto KPPpozdrawiam 1kornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 16 Grudnia 2020 ponieważ posiadam już album z dedykacją to proszę o przekazanie tego albumu na konto KPP pozdrawiam 1kornik Będę musiał coś wykombinować, aby zatrzeć ślady po niefortunnej transakcji z tasakami. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotunia Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Czy istnieje jeszcze możliwość dokonania zakupu tej pozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 17 Grudnia 2020 jeszcze możliwość dokonania zakupu tej pozycji? Tak oczywiście Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 3 Stycznia 2021 W dalszym ciągu zachęcam Państwa do zakupu tego unikalnego atlasu. Zaręczam, że będzie bardzo pomocny w domowym rozbiorze tuszy i elementów wieprzowych. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charlii1987 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam zrobiłem przelew za książkę.Została do mnie wysłana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 1 Lutego 2021 Polecam książkę bardzo pomocna przy rozbiorze domowym, książka świetnie wydana przejrzysta dokładnie opisana,po prostu pozycja obowiązkowa w swoich zbiorach „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 3 Lutego 2021 pozycja obowiązkowa w swoich zbiorach Krystek - po to powstała dziękujemy za uznanie Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 3 Lutego 2021 po prostu pozycja obowiązkowa w swoich zbiorach Dostałam info, że już (wreszcie) dotarła do USA. Ciekawe, jak zostanie oceniona Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 4 Lutego 2021 Aniu ja też czekam na opinię kolegi zza wielkiej wody. W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek110889 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 21 Maja 2021 Czy jest jeszcze możliwość zakupu albumu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 21 Maja 2021 Czy jest jeszcze możliwość zakupu albumu? Tak oczywiście - w pierwszym poście masz dane do przelewu - i kontaktowe do wysyłki Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 21 Maja 2021 Przemek trafiona decyzja. W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi