Maxell Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 5. Nadziewanie kiełbas cienkich, flokowanie: Opis filmu:Nadziewanie kiełbas za pomocą maszynki do mielenia mięsa oraz nadziewarki - różnice wynikające z użycia obu metod. Sposoby wiązania kiełbas cienkich. Szczegółowy pokaz flokowania jelit wołowych. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 No nareszcie zobaczyłem jak się zawija osłonki na patyczki. Pytanie za kilka punktów, mogą być wykałaczki czy lepiej pociąć patyczki do szaszłyków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Patyczki nie powinny mieć ostrych końców, gdyż kaleczą batony. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.