Maxell Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 5. Polędwica drobiowa: Opis filmu:Szczegółowo pokazany proces produkcji tej wędliny wyłącznie z surowca drobiowego. Rozdrabnianie, przyprawianie, nadziewanie w osłonki sztuczne, parzenie. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17183-odcinek-5-pol%C4%99dwica-drobiowa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogna22bierun Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 2 Stycznia Witam😁 Klasa 3 z jakiego miesa jest dodana? Pytanie również drugie czy filet był wcześniej peklowany? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17183-odcinek-5-pol%C4%99dwica-drobiowa/#findComment-980058 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 2 Stycznia 5 godzin temu, bogna22bierun napisał(a): Klasa 3 z jakiego miesa jest dodana? Pytanie również drugie czy filet był wcześniej peklowany? W filmie są odpowiedzi na powyższe pytania mięso kl.III pozyskane z drobiu filet wyłącznie solony. Kl. III z drobiu; najlepszy element to ścięgniste tzw. pałki, czyli podudzia. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17183-odcinek-5-pol%C4%99dwica-drobiowa/#findComment-980160 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.