Maxell Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 4. Mielonka wieprzowa: Opis filmu:Szczegółowo pokazany proces wykonania mielonki wieprzowej w słoiku. Kolejność mieszania, dozowanie dodatków, napełnianie słoików, specyfika obróbki termicznej. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekgorlice Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Szkoda że nigdzie państwo nie podajecie na jakich sitkach jest mielone mięso czy wszystkie na jednakowych czy odpowiednio lepsza klasa na grubszych gorsza klasa na drobnych proponuje uzupełnić dane. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Te filmy są tak zrobione, że aby dowiedzieć się szczegółów trzeba oglądać także pierwsze części dane serii - w tym wypadku IX. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Szkoda że nigdzie państwo nie podajecie na jakich sitkach jest mielone mięso c Instruktor podaje, że wszystko jest mielone na sitku nr 8.Proszę przesłuchać jeszcze raz 1 Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Szkoda że nigdzie państwo nie podajecie na jakich sitkach jest mielone mięso cInstruktor podaje, że wszystko jest mielone na sitku nr 8.Proszę przesłuchać jeszcze raz W którym momencie,dotyczy to odcinka 4-tego. Te filmy są tak zrobione, że aby dowiedzieć się szczegółów trzeba oglądać także pierwsze części dane serii - w tym wypadku IX.Zwykły ze tak powiem Kowalski wpisując w wyszukiwarkę YT Mielonka wieprzowa zobaczy właśnie ten oto odcinek.Nie będzie wiedział że to kolejna część bo w żadniej chwili film o tym nie wspomina.To że zmieli na innym sitku to nie problem natomiast skąd ma wiedzieć że mięso było peklowane nie oglądając poprzedniego odcinka. Edytowane 2 Lutego 2022 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 2 Lutego 2022 Niech poszuka. Sam tytuł już wiele wyjaśnia. Wyrób konserw, a dopiero dalej, mielonka wieprzowa. Takie było założenie przy opracowywaniu całego cyklu.Poza tym, to chyba pierwszy przypadek (na 79 filmów z tej serii) kiedy jest problem z interpretacją części materiału. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.