Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kanał na YT: Wędzarnicza Brać.  https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos

 

 

Odcinek 10. Prezentacja wykonanych konserw:

 

 

Opis filmu:

Omawiane są wykonane wyroby konserwowe. Analizowana jest struktura zawartości słoików i wnioski dotyczące czasów obróbki termicznej.

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
A może by tak też dodać na górę pasztetu trochę wody z żelatyny i wtedy nie będzie tego szarego koloru u góry słoika. Czy jednak do pasztetu nie można tego dodawać?
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-664268
Udostępnij na innych stronach

Wystarczy łyżka oleju, ale po co?

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-664270
Udostępnij na innych stronach

  • 6 miesięcy temu...

Wszystkie prezentowane na filmach wyroby, powinny jednak zawierać również i receptury przedstawianych nam "smakołyków", choćby w zakresie podstawowym. Jeżeli nie, to przynajmniej w jakiejś formie zbiorczej w osobnym odcinku. To nie jest tylko moja opinia, lecz zdanie zdecydowanej większości uczestników i członków naszej "Wędzarniczej Braci", myślę że rzecz niezbyt trudna czy kłopotliwa w realizacji, a tak bardzo nam wszystkim potrzebna jako dopełnienie tego wspaniałego cyklu. Wielkie gratki, i dzięki "Szefowi", za zaangażowanie i trud w skutecznym i doprowadzonym do zadowalającego finału przedsięwzięciu :D:thumbsup::clap: !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-683845
Udostępnij na innych stronach

 

 

myślę że rzecz niezbyt trudna czy kłopotliwa w realizacji, a tak bardzo nam wszystkim potrzebna jako dopełnienie tego wspaniałego cyklu.

Fajnie, że tak to podsumowałeś. Zatem w imieniu całej Wędzarniczej Braci, proszę Cię o takie opracowanie, co powinno dopiąć ten cykl.

Swoją drogą, pod każdym odcinkiem jest adnotacja, iż wszelkie wyjaśnienia informacje są do uzyskania na naszym forum.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-683862
Udostępnij na innych stronach

 

Swoją drogą, pod każdym odcinkiem jest adnotacja, iż wszelkie wyjaśnienia informacje są do uzyskania na naszym forum.

 

 

Tyle przecież wiemy Szefie, ale nie o to pytają SiB-y, i ja też, doskonale przecież ogarniasz temat :D:thumbsup::clap:.

 

Ps. Dzięki za zaufanie :D:clap:.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-683870
Udostępnij na innych stronach

Nie odwracaj kota ogonem.  Moim zdaniem świetnie nadajesz się na kontynuatora cyklu, w kwestii poruszanej w dyskusji części filmu zawierającej tak poszukiwane przez SiB'ow przepisy.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-683872
Udostępnij na innych stronach

Nie odwracaj kota ogonem.  Moim zdaniem świetnie nadajesz się na kontynuatora cyklu, w kwestii poruszanej w dyskusji części filmu zawierającej tak poszukiwane przez SiB'ow przepisy.

 

:D:thumbsup::clap: !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-683873
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.