Maxell Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 10. Prezentacja wykonanych konserw: Opis filmu:Omawiane są wykonane wyroby konserwowe. Analizowana jest struktura zawartości słoików i wnioski dotyczące czasów obróbki termicznej. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedronek Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 A może by tak też dodać na górę pasztetu trochę wody z żelatyny i wtedy nie będzie tego szarego koloru u góry słoika. Czy jednak do pasztetu nie można tego dodawać? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-664268 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Wystarczy łyżka oleju, ale po co? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-664270 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedronek Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 No w sumie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-664271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrusia Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 13 Listopada 2020 Gdzie moge znalesz przepis na ten pasztet? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-683843 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 13 Listopada 2020 Wszystkie prezentowane na filmach wyroby, powinny jednak zawierać również i receptury przedstawianych nam "smakołyków", choćby w zakresie podstawowym. Jeżeli nie, to przynajmniej w jakiejś formie zbiorczej w osobnym odcinku. To nie jest tylko moja opinia, lecz zdanie zdecydowanej większości uczestników i członków naszej "Wędzarniczej Braci", myślę że rzecz niezbyt trudna czy kłopotliwa w realizacji, a tak bardzo nam wszystkim potrzebna jako dopełnienie tego wspaniałego cyklu. Wielkie gratki, i dzięki "Szefowi", za zaangażowanie i trud w skutecznym i doprowadzonym do zadowalającego finału przedsięwzięciu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-683845 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 13 Listopada 2020 myślę że rzecz niezbyt trudna czy kłopotliwa w realizacji, a tak bardzo nam wszystkim potrzebna jako dopełnienie tego wspaniałego cyklu. Fajnie, że tak to podsumowałeś. Zatem w imieniu całej Wędzarniczej Braci, proszę Cię o takie opracowanie, co powinno dopiąć ten cykl.Swoją drogą, pod każdym odcinkiem jest adnotacja, iż wszelkie wyjaśnienia informacje są do uzyskania na naszym forum. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-683862 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 13 Listopada 2020 Swoją drogą, pod każdym odcinkiem jest adnotacja, iż wszelkie wyjaśnienia informacje są do uzyskania na naszym forum. Tyle przecież wiemy Szefie, ale nie o to pytają SiB-y, i ja też, doskonale przecież ogarniasz temat . Ps. Dzięki za zaufanie . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-683870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 13 Listopada 2020 Nie odwracaj kota ogonem. Moim zdaniem świetnie nadajesz się na kontynuatora cyklu, w kwestii poruszanej w dyskusji części filmu zawierającej tak poszukiwane przez SiB'ow przepisy. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-683872 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 13 Listopada 2020 Nie odwracaj kota ogonem. Moim zdaniem świetnie nadajesz się na kontynuatora cyklu, w kwestii poruszanej w dyskusji części filmu zawierającej tak poszukiwane przez SiB'ow przepisy. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17197-odcinek-10-prezentacja-wykonanych-konserw/#findComment-683873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.