Resal Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 @EAnnaZioła dodaję suszone. Dodałem po dwie łyżki octu winnego na słoik 365 ml. Zobaczymy. Dziś przerobiłem ponad 5 kg. Wyszlo 10 słoików 345 ml. Papryka po upieczeniu jest oczywiście miękka ale nie rozpadająca się. @MaxellNa pewno grill to najlepszy sposób przygotowania papryki pieczonej. Ja muszę się zadowolić piekarnikiem albo tym wynalazkiem, który sprawdza się całkiem całkiem.Do pieczonej papryki rewelacyjnym dodatkiem jest gęsty jogurt bałański/grecki wymieszany z wyciśniętym czosnkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.