Gregtom Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #3851 Opublikowano 20 Listopada 2014 Olek, a jakie nadzienie ..? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-384569 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek.P Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #3852 Opublikowano 20 Listopada 2014 Gaske nadziewam raczej sporadycznie,wole dzien przed natrzec sola,pieprzem i majerankiem. Nastepnego dnia do "rury" na ok.5-6h przy 145-155 °C. Cytuj pozdrowienia Olek.P Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-384574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #3853 Opublikowano 29 Listopada 2014 Piątkowy filecik z dorsza... Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-386732 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #3854 Opublikowano 29 Listopada 2014 Przeprowadził wypróbowania Zelmerika. Umiejętnie!Kotlety z sandacza i leszcza. Na obiad i kolację... http://s011.radikal.ru/i318/1411/0d/5f16ad86f728.jpg Cytuj Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-386764 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #3855 Opublikowano 29 Listopada 2014 Pyszne kotleciki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-386785 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3856 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Powtórka z wczoraj czyli ozorki w sosie musztardowo chrzanowym, ziemniaki ala puree i burczaki z przepisu Pokemona. :D Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-388542 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3857 Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) A ja tradycyjnie o tej porze roku , kaczka smażona , buraczki i surówka ze swojskiej kiszonej kapusty . Pozdrawiam Edytowane 7 Grudnia 2014 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-388544 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punias007 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3858 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Rosołek sarnino-wołowy. I schaboszczki z ziemniaczkami i surówką z kiszonej kapusty. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-388548 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3859 Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Schaboszczak podwójny ze smażonymi ziemniaczkami,fasolką w/g Pokemona / Nobel w dziedzinie fasolki szparagowej / i sałatki z zielonych pomidorów w/g Jadzi Yerbowej Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Kruszynka Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-388553 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3860 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wczoraj na obiad Godzinkę przed był talerzyk kapuśniaku Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-388657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwik44 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3861 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jedynie co mnie najbardziej dziwi to małe ilości surówek w większości obiadów , u mnie to wszyscy wolą jedną gałkę ziemniaków ale duża miska surówki do każdego drugiego dania Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-388852 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3862 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jedynie co mnie najbardziej dziwi to małe ilości surówek w większości obiadów Chyba troszeczkę się mylisz,bo na fotce przeważnie jest to co aktualnie na talerzu a nie ma zdjęć misek,salaterek z surówkami czy też innymi dodatkami warzywnymi Surówki i sałatki są bardzo wysoko cenione przez WB co widać także na zlotach gdzie oczywiście w tej dziedzinie króluje Aga Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-388922 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3863 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja tez nie uwazam ze w Pl sie je malo "zieleniny" kiedys owszem ale nie obecnie ..mnie dziwi nieco ilosc zjadanego majonezu, majonez goruje wszedzie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-388960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3864 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Piszę oczywiście tylko o swoich i moich najbliższych przyzwyczajeniach żywieniowych .To jest przeciętna micha zieleniny zjadana przez dwie osoby przy okazji obiadu.Fotka chyba z przed dwóch dni. Majonezu praktycznie nie używam,jogurt tak. Za to moja kochana małżonka Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-389054 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3865 Opublikowano 9 Grudnia 2014 @Kruszynka,Kaziu - Ty chcesz ZUS doprowadzić do bankructwa . Ja tam skromnie dziś w pracy - Małżon upiekła golonę i ją sponiewierałem , bo nie zamoczyłem wąsów w piwie . Foty niet. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-389155 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3866 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Foty niet. Bo żeś zeżarł bez dokumentacji Ty chcesz ZUS doprowadzić do bankructwa Nie, bo ja z Biura Emerytalnego korzystam Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-389240 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3867 Opublikowano 17 Grudnia 2014 A u mnie dzis bedzie pieczen drobiowa a'la rzymska ...mialy byc mielone ale smazyc mi sie nie chcialo Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-391028 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3868 Opublikowano 17 Grudnia 2014 U mnie dziś gulasz wołowy, robiony na moje życzenie Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-391033 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK MACIEK Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3869 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Risotto (prawie) z małżami Pyszne, nie zdążyłem wyjąć aparatu, pochłonąłem błyskawicznie wszystko. Cytuj www.wedzarnie.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-391043 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3870 Opublikowano 18 Grudnia 2014 W ramach treningu przedświątecznego - pierogi z dorszem Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-391325 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@hana Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3871 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Kruszynko, czy mógłbyś napisać jak jest przygotowany farsz? Cytuj "Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego w słowa." Julian Tuwim Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-391417 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3872 Opublikowano 19 Grudnia 2014 @Kora, Przepis umieściłem tu:https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5842-nie-tylko-%C5%9Bledzie/page-42?do=findComment&comment=391493 Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-391494 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3873 Opublikowano 28 Grudnia 2014 A u mnie dzis byl tagin wolowy z szafranem Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-393362 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3874 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ten tagin to produkcja arabska czy szwedzka? Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-393365 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3875 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Czyżby to ta produkcja?http://www.petersofkensington.com.au/Public/Emile-Henry-Flame-Collection-Large-Red-Tagine.aspx Cytuj http://www.boxgarage.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/155/#findComment-393367 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.