Skocz do zawartości

Licytacja regulatora temperatury stosowanego w wędzarni Borniak dla KPP

Rekomendowane odpowiedzi

Licytacja na    RZECZ POMOCY STRONIE

Mam do odstąpienia sterownik do sterowania elektronicznego wędzarnią Borniak.Jest to sterownik zbudowany na sterowniku REX z sondą PT 100 dokładniejszy widok budowy jest

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17832-rex-c100-c900-a-mo%C5%BCe-ch102/page-4?do=findComment&comment=691796

Ze względu na to że wygrałem w konkursie pomocy stronie inny sterownik chciałby ten już mi niepotrzebny  zlicytować na rzecz pomocy stronie,chciałbym zacząć licytacje po kosztach jakie ja za niego dałem to jest 120 zł, wysyłkę na terenie RP opłacę ja.Termin licytacji  10 dni to jest do 24.03.22 do godziny 24. Sterownik wyślę po skończeniu licytacji i  potwierdzeniu opłaty na Pomoc Stronie. Pozdrawiam i zachęcam do kupna bo naprawdę warto ,u mnie się spisywał doskonalę i pilnował temperaturę znakomicie.Sondę można wprowadzić przez kominek lub jak u mnie wywierciłem otwór w boku wędzarni.Nie Ma żadnej innej ingerencji w budowę wędzarni.

post-40544-0-32616600-1647266960_thumb.jpg

post-40544-0-12924600-1647267007_thumb.jpg

Edytowane przez lobo
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19001-licytacja-regulatora-temperatury-stosowanego-w-w%C4%99dzarni-borniak-dla-kpp/

Gdybym nie miał zrobionego "tymi ręcyma" to bym brał.

Fajna oferta dla osób które nie wiedzą jak się do tego zabrać.

Sam Rex kosztuje więcej.

:clap: :clap: :clap:  Dla organizatora aukcji :clap: :clap: :clap:

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Gdybym nie miał zrobionego "tymi ręcyma" to bym brał.

Jak tak ćwierkasz to stoi stówka i dwadzieścia zeta :thumbsup:.

krzysio59 do tego obudowa, kable, wtyczka do sondy,lepsza sonda, gniazdko i trochę trzeba się pomęczyć by to poskładać,wolność wyboru ;)

A do tego szczytny cel "Pomoc stronie"

Edytowane przez lobo

Ja napisałem tylko w Google rex 100 i spojrzałem na pierwszą ofertę która wyskoczyła https://allegro.pl/oferta/regulator-temperatury-rex-c100v-czujnik-ssr-40a-ra-10217239383?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=MmUwZWMyM2UtYTQ5MS00ZTE0LTg1NzAtN2RjMmE1YmMyNWQ0AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=6ed9aa65-bb08-49c1-b199-e5316dd95910

Oczywiście można by było poszukać jeszcze na Alie... i pewnie za 50 zł złożyć :facepalm:

Ale zapewniam Cię że jak amator (taki jak ja) weźmie tą pracę w łapki i zacznie wszystko kupować i składać to i kilka stówek popłynie.

Poza tym

szczytny cel "Pomoc stronie"

Tego się nie przeliczy ;)

Edytowane przez wróbel75

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Zastanawiam się czy pociągnie 4x 1000W?

ale i tak 150 dam

Edytowane przez Twonk

Lubię sobie wędzić 😁

Żeby kolegów bardziej zachęcić do pomocy stronie dokładam prezent w postaci całkiem nowego nieużywanego REX-a.

Krzysio59 teraz Ci chyba będzie pasować ;)

post-40544-0-17211200-1647374017_thumb.jpg

Edytowane przez lobo

Zastanawiam się czy pociągnie 4x 1000W?

Pociągnie tylko radiator daj trochę większy np.https://allegro.pl/oferta/radiator-do-przekaznikow-polprzewodnikowych-ssr-80-8939681804

[Dodano: 16 mar 2022 - 07:38]

Krzysio59 teraz Ci chyba będzie pasować

Jestem zadowolony. Dzięki. Będzie więcej kasy dla strony. :clap:

Ja już nic nie muszę.

Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych

Powiem tak,chłodzenia nigdy nie za dużo.

Ja już nic nie muszę.

Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych

170 zł

„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”

Jonathan Carroll

Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE

Podbijam temat licytacji bo cel jest szczytny "Pomoc Naszej Stronie KPP".  Nie tylko zasilimy konto rozwoju strony a także otrzymamy fajny sterownik z sondą PT 100 ,oraz dodatkowy REX.Pozdrawiam i zachęcam :)

175 zł

„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”

Jonathan Carroll

Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE

Lobo, jeśli pozwolisz to chciałbym, aby pieniądze z tej licytacji wsparły nasza akcję pomocy rodzinom w Napoleonowie.

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Oczywiście że się zgadzam :clap: Nadmienię że zaprosiłem razem z bratankiem ukraińską matkę z dwoma dziewczynkami 10 lat i druga 7 miesięcy mieszkają w domu w którym mieszkała moja mama i  do tej pory był wykorzystywany okazjonalnie..Przyjmowałem je, tego widoku , przerażenia tych ludzi nie zapomnę do końca życia,młoda kobieta uciekała z dziećmi przez 10 dni z Czernihowa,Po 2 dniach pobytu pytała się mnie ile jeszcze dni może pozostać, powiedziałem Jej że dotąd do kiedy będzie potrzeba, niech się o miejsce nie martwi. Mąż tej młodej matki walczy jako zawodowy wojskowy w ich mieście.

I o to mnie chodziło.

Ja już nic nie muszę.