Modo1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam ,mam pytanie chcę uwędzić swój pierwszy boczek i słoninkę od czego mam zacząć. :blush: Czy mam trzymać mięso w jakiejś zalewie? jeżeli tak to gdzie znajdę przepis. Potem zadam następne pytania. :lol: Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1960-boczek/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 13 Listopada 2008 Przeczytaj http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=26 oraz http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=30 Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1960-boczek/#findComment-45681 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam.I jeszcze masz Boczek Babuni według Szczepana.http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2125 Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1960-boczek/#findComment-45683 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modo1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 13 Listopada 2008 A czy do słoninki to się też tyczy czy jest coś innego ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1960-boczek/#findComment-45688 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 13 Listopada 2008 A czy do słoninki to się też tyczy czy jest coś innego ? :lol: Przepisy na słoninkę wędzoną masz w drugim linku, który podał kol.Bagno Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1960-boczek/#findComment-45689 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pedro Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 13 Listopada 2008 Drogi kolego !! Fajnie, że pytasz, ale ..... No właśnie. Nie zadałeś sobie nawet trudu, aby przeczytać kilka artykułów ze strony głównej, gdzie wszystko jest dokładnie, "łopatologicznie" wręcz wyjaśnione. Proponuję przeczytać, a potem zadawać pytania w razie niejasności. Chętnie w miarę posiadanej wiedzy (zdobytej poprzez czytanie artykułów ze strony głównej właśnie) pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1960-boczek/#findComment-45691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modo1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 13 Listopada 2008 Wielkie dzięki za pomoc. Już mi ślinka leci. :tongue: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1960-boczek/#findComment-45692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawa Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 3 Grudnia 2008 witammam pytanko.zobilem boczek olowany z zapeklowanego boczku i dodalem farsz.czy mozna taki surowy zamrozic czy lepiej jakby byl spazony? pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1960-boczek/#findComment-47857 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 3 Grudnia 2008 slawa, olowany lepej zaramozic sulowy :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1960-boczek/#findComment-47858 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawa Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 3 Grudnia 2008 KEMPESdzieki za odpowiedz oczywiscie chodzilo o rolowany.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1960-boczek/#findComment-47859 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 3 Grudnia 2008 slawa, oczywiście mnie też chodziło o boczek rolowany, najlepiej zamrozić surowy :lol: pozdrawiam i pamiętaj o bezbłędnym pisaniu, które możesz podejrzeć na surowo przed wysłaniem i ewentualnie skorygować :lol: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1960-boczek/#findComment-47863 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.