Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to bywa w okresie przedświątecznym już w minioną sobotę przygotowałem kiełbaskę krakowską, oczywiście wg Kostka z małymi modyfikacjami :-); także cienką kiełbaskę - do dzisiaj podsuszają się na stryszku.

Dzisiaj przygotowanie wcześniej zapeklowanych wędzonek i udek z kurczaka do jutrzejszego wędzenia. Efekty mojej pracy zmieszczę na forum :-).

Jeszcze wczoraj przygotowałem śledziki: po Kaszubsku wg Henia, moje w zalewie słodko-kwaśnej, a także na życzenie żony śledziki z cebulą w oleju.

post-108457-0-75900100-1680729468_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19782-co%C5%9B-tam-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/
Udostępnij na innych stronach

 

 

Część cienkiej kiełbaski i kiełbaski krakowskiej podsuszyłem...

Wzorcowe wyroby, apetyczne  :tongue:  :clap:  

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19782-co%C5%9B-tam-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/#findComment-827917
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.