Skocz do zawartości

Baleron Archiego.


ARCHIE I KAROLINA

Rekomendowane odpowiedzi

Archie baleron wykonany bardzo ładnie,no taki już ma urok rozwarstwienia, jak się pekluje tradycyjną solanką.

Robisz parzysz książkowo do 68'C to widać,sparz go do 74'C wew.batonu nie będzie takiej żywej tkanki łącznej wśród mięśniowej*** ,po takim sparzeniu tkanka jest elastyczna i pracuje potem studzenie w zimnej wodzie i Bajo bongo, siatka jeszcze ściśnie i mniejsze luzy będą a baleron mięciutki taki jak lubię 🤪🤪🤪

 

***Patrzę na żyłę w karkówce,która jest ledwo ścięta i tak nie fajnie wygląda, także nie zaszkodzi trochę dłużej parzyć,a i konsument będzie wizualnie i organoleptycznie zadowolony

3-maj sie

Edytowane przez Marek z Bielska
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.