Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No drogie SIBY , usiąść,  przewartościować możliwości :thumbsup: i wrócić na listę :hug:- taki okrągły zlot to naprawdę imprezka :yes:

No dobra .......przywiozę dodatkowo więcej nalewek 😉:facepalm:

Edytowane przez Muski
  • Like 3

Muskie - to ryba 🙃

W dniu 25.07.2024 o 10:06, zigo napisał(a):

tego wszystkiego co się dzieje w tym temacie nie ogarniam.

Czego konkretnie nie ogarniasz???

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Bardzo proszę, aby jak najszybciej, w kwestii uczestnictwa w zlocie, określiły się osoby, które nie wpłaciły jeszcze zaliczki zlotowej.

• Like 1

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Mamy problem , niezależny od nas bezpośrednio. Do końca zapewne nie będzie wiadomo czy Małgo będzie mogła przyjechać 😔, za mnie wpłata poszła wcześniej

Edytowane przez Muski

Muskie - to ryba 🙃

Bardzo proszę, aby jak najszybciej, w kwestii uczestnictwa w zlocie, określiły się osoby, które nie wpłaciły jeszcze zaliczki zlotowej.
Moi drodzy pomóżmy sobie nawzajem. Kto tu czyta niech zajrzy do listy zlotowej może zna osoby które są na liście i nie dają znaku życia. Może macie kontakt z tymi osobami a może wasi znajomi mają i znają osobiście te osoby.
Najgorszy jest brak kontaktu i oczekiwanie .
Razem damy radę
Pozdrawiam

Wysłane z mojego LM-G900 przy użyciu Tapatalka

12 godzin temu, kozieradka napisał(a):

niech zajrzy do listy zlotowej może zna osoby które są na liście i nie dają znaku życia

Masz rację , ale trzeba by wiedzieć kto już wpłacił zaliczkę . Do niektórych zapewne kontakt ma tylko Administracja poprzez maile do rejestracji. Mirek jak zwykle ma dobre serce i przedłużył wpłaty do 10.08 

Edytowane przez Muski

Muskie - to ryba 🙃

Sprawdziłem, 300 kilometrów, jadę sam z NML,  mam 3 wolne miejsca, mogę zabrać chętnych po drodze...  :cool: 

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.

Jesteś na liście pod numerem 16.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein