fantomek Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 16 Listopada 2023 Witam naszła chec na szybką kiełbaskę pod ręką łopatka wieprzowa i jelita (mogę coś dokupić) chciałabym zrobić cześć soczystej z wody a cześć pieczonej w piekarniku o suszonej czy możecie podrzucić sprawdzone przepisy na ten cel, miłego Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20305-kie%C5%82basa-na-szybko-bez-wedzenia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 16 Listopada 2023 No to chyba tylko kiełbasa biała. Pierwszy z brzegu: Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20305-kie%C5%82basa-na-szybko-bez-wedzenia/#findComment-877982 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 16 Listopada 2023 Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20305-kie%C5%82basa-na-szybko-bez-wedzenia/#findComment-877986 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 16 Listopada 2023 (edytowane) Wytnij z tej łopatki kl.III .Dokup tłustawego boczku 50/50 lub podgardla i dodaj 25-30 % .Kl III zmiel 2x3 mm a resztę razem na siatce 8-10 mm.10 % wody i tyle Edytowane 16 Listopada 2023 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20305-kie%C5%82basa-na-szybko-bez-wedzenia/#findComment-878059 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.