Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Źle napisałam mój post o oznaczeniu tych po SMD i wyszłam na snobkę która chce się chwalić jaka mądra. Nie o to mi chodziło. Jeśli kogoś tym postem uraziłam to bardzo przepraszam.

Haniu żle to odbierasz wcale nikt tak nie mysli - przynajmniej ja :grin:

Paweł 603957797

Tyle osób robiło zdjecia w czasie II turnusu - ale tylko dwie zdecydowały sie je upublicznić. Może reszta też swoje ujawni. :question: :wink:

Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!!

Witam

Tyle osób robiło zdjecia w czasie II turnusu - ale tylko dwie zdecydowały sie je upublicznić.

No właśnie , też o tym sobie pomyślałem . :question: Podlasiak . Myślę że się doczekamy .

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

Dostałem informację od Weny, że przyjmie zdjęcia z II turnusu. Aby go nie obciążać ja je przygotuję. Dlatego proszę o wysłanie na mojego maila papla@me.com przez wszystkich którzy mają, oczywiście poza tymi co już przysłali (dzięki Meggie, kaszubka i Sawca). Czekam do wtorku. Jak nie będzie puszczam to co jest.
Pozdrawiam Paweł
Ja czekam z niecierpliwością na film Wajdy!!!

Mobilek

GG9068840

Skype.michal-mobilek

Drogi-one prowadzą Cię do domu ? Nie one są Twoim domem na których codziennie żyjesz....

Zaraz na skrzynki PW dotrą do zainteresowanych szczegółowe rozliczenia II kursu naszej SDM.

Wszelkie uwagi i wnioski, prosze kierować za pośrednictwem PW na moją skrzynkę.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Proszę Państwa, był kupowany sprzet, który zostanie juz w szkole, więc absolutnie nie wpłacacie tych niewielkich różnic - chyba 3 zł. :wink: Wyrównanie nastapi na III kursie.

Pozdrawiam

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Maxell toć to przy tylu luda dobra kasta piwa :wink: :grin:

Moje dłubanki

http://mekeke1969.wordpress.com/

Kocham Was mordeczki Wy moje :)

Znaczki WB

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12295-znaczki-wb/

• 2 tygodnie później...

Witam

Niestety , razem mieszkaliśmy , miał płytkę przesłać do tej pory nic nie dotarło . Może nagrywał na jakieś zlecenie :question: :shock:

Pozdrawiam

Na pewno nie na nasze. :wink:

Witam

Na pewno nie na nasze. :wink:

Właśnie miałem na myśli obce , ponieważ rozdawał taką broszurę " Dobry Smak " z cennikiem paru wędlin i oczywiście z telefonem do zamówień .

Pozdrawiam

Właśnie miałem na myśli obce , ponieważ rozdawał taką broszurę " Dobry Smak " z cennikiem paru wędlin i oczywiście z telefonem do zamówień .

Czyżbyście mieli "kreta" na turnusie :wink: :lol:
Tomuś
ja mam wrażenie że nie raz trafi się szpieg
Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/

Czyżbyście mieli "kreta" na turnusie :wink: :lol:

Bardzo łatwo kogoś posądzić :!: może jednak krecik był :question: . Od kolegi Wajdy który też ze mną w jednym pokoju spał fotek do dzisiaj nie dostałem :sad: a obiecał że prześle .

Pozdrawiam

Od kolegi Wajdy który też ze mną w jednym pokoju spał fotek do dzisiaj nie dostałem :sad: a obiecał że prześle .

Mówił że do domu się nie śpieszy. Może jeszcze do niego nie dotarł, nie zmontował filmu i zdjęć nie obrobił :wink:

Ja tam lubię swoja schizofrenię jest z kim wypić i pogadać.

mam do niego telefon zaraz zadzwonię :grin:

właśnie jestem po rozmowie .Wajda mówi że wraca przez Szczecin i jeszcze nie dotarł .A tak na poważnie ma mi wysłac płytke w poniedziałek a ja jak będę miał to zrobie kopie i roześle wszystkim .Dajcie mi tylko na PW swoje adresy do wysyłki :grin:

Paweł 603957797

Witam

A tak na poważnie ma mi wysłac płytke

Trzy dni nagrywał po 15 godzin i na płytkę się mieści :question:

Pozdrawiam