Strusiek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam! Zrobiłem pasztet wg przepisu: http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=210 no i wyszło tego sporo raczej nie przejemy tego.Czy mogę to zamrozić? i jak to będzie wyglądało po rozmrożeniu? jak nie to może ktoś zna jakiś fajny sposób na przechowanie pasztetu dłuższy czas.proszę o porady wiem, że jest opcja szukaj ale działa lekko kiepsko i trudno cokolwiek znaleźć. pozdrawiamStrusiek Cytuj Jeżeli jesteś złodziejem to okradasz nielicznych, jak masz wyższe aspiracje to zostań politykiem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2210-mro%C5%BCenie-pasztetu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Możesz mrozić, ja tak robię . Włóż w woreczki foliowe . takie porcje jakie uznasz za stosowne. Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2210-mro%C5%BCenie-pasztetu/#findComment-54253 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waga Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Przepraszam za brak polskich znakow - pisze z niemojego komputera, a ten , nie posiada polskich znakow ((Zamrarzam juz po upieczeniu i po ostudzeniu, dzielac na odpowiednie porcje. niemniej zdazylo mi sie kilka razy, zamrozic surowy material i tez bylo pyszne:))).Pozdrawiam - waga. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2210-mro%C5%BCenie-pasztetu/#findComment-54254 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 31 Stycznia 2009 bardzo dziękuję za szybką odpowiedź a na marginesie pasztecik pychotka POLECAM Cytuj Jeżeli jesteś złodziejem to okradasz nielicznych, jak masz wyższe aspiracje to zostań politykiem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2210-mro%C5%BCenie-pasztetu/#findComment-54255 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-maly Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ja mrożę surowy materiał , w keksówkach potem tylko do piekarnika i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2210-mro%C5%BCenie-pasztetu/#findComment-54261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.