quadro555 Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 22 Grudnia 2024 43 minuty temu, zarrix napisał(a): Nadal wszystko ciut za słone dla mnie To ile tej peklosoli na kg dajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22398-jutro-drugie-pierwsze-w%C4%99dzenie-prosz%C4%99-o-porady-osadzanie-i-parzenie/page/2/#findComment-977763 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarrix Opublikowano 23 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 23 Grudnia 2024 (edytowane) Do kiełbasy poszło 15g/kg a reszta z tabeli dziadka. Tylko polędwice maja miejscami ciut twardą skórkę, 1:50h się podpiekały w temp 87-90 stopni, następnym razem dam mniej. Edytowane 23 Grudnia 2024 przez zarrix Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22398-jutro-drugie-pierwsze-w%C4%99dzenie-prosz%C4%99-o-porady-osadzanie-i-parzenie/page/2/#findComment-977864 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawideo Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 23 Grudnia 2024 W dniu 22.12.2024 o 10:54, MariuszB napisał(a): Szkoda że nie dodałeś zdjęć, ale wierzę na słowo. Przepraszam że z ręki robione na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22398-jutro-drugie-pierwsze-w%C4%99dzenie-prosz%C4%99-o-porady-osadzanie-i-parzenie/page/2/#findComment-978010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Nie szkodzi, a wyroby ładne 👍 Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22398-jutro-drugie-pierwsze-w%C4%99dzenie-prosz%C4%99-o-porady-osadzanie-i-parzenie/page/2/#findComment-978012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.