jaculak Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 25 Marca Witam serdecznie,mam takie pytanie, czy można tak zrobić aby uwędzic schab, później go zamrozić a następnie przed świętami wyjąć, odmrozić i ponownie włożyć do wędzarni na chwilę,traktuje to jak experyment,nie tradycyjny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22751-schab/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 25 Marca Można.Tylko drugim razem powinno się wędzić dymem ciepłym 35C ok. 8-12 h Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22751-schab/#findComment-1002603 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.