karolszymczak Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Nagrody i wyróżnienia o czymś świadczą Edytowane 1 godzinę temu przez karolszymczak Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23098-wyposa%C5%BCenie-masarni-kluczowe-elementy-dla-efektywnej-produkcji-mi%C4%99snej/page/3/#findComment-1050986 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 1 godzinę temu 12 godzin temu, SZCZEPAN napisał(a): Nie jestem żadną alfą i omegą, tylko użytkownikiem forum, który wypowiada się wyłącznie w obszarach popartych praktyką i technologią masarską. Jeśli zabieram głos, to dlatego, że mam realne doświadczenie w procesach obróbki, peklowania, masowania i wędzenia, a nie po to, by budować sobie autorytet. W tej branży liczą się fakty, parametry i technologia, a nie domysły. Dlatego komentuję tylko to, co mogę uzasadnić wiedzą i praktyką. 12 godzin temu, SZCZEPAN napisał(a): Nie jestem żadną alfą i omegą, tylko użytkownikiem forum, który wypowiada się wyłącznie w obszarach popartych praktyką i technologią masarską. Jeśli zabieram głos, to dlatego, że mam realne doświadczenie w procesach obróbki, peklowania, masowania i wędzenia, a nie po to, by budować sobie autorytet. W tej branży liczą się fakty, parametry i technologia, a nie domysły. Dlatego komentuję tylko to, co mogę uzasadnić wiedzą i praktyką. 13 godzin temu, quadro555 napisał(a): To teraz na poważnie. Jesteś na forum jako członek forum, czy alfa i omega? Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23098-wyposa%C5%BCenie-masarni-kluczowe-elementy-dla-efektywnej-produkcji-mi%C4%99snej/page/3/#findComment-1050990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi