smokken Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 4 Marca 2009 Witam, jestem nowicjuszem w sprawach obróbki mięsa i szukam doświadczonego kolegi z okolic Warszawy, który za odpłatą pokazał by mi jak się przyrządza kiełbasę z mięsa z domowego uboju. Pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2330-robienie-kie%C5%82basy-z-domowego-uboju/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 4 Marca 2009 smokken, a może turnus w Szkole Domowego Masarstwa ? https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2995 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2330-robienie-kie%C5%82basy-z-domowego-uboju/#findComment-59381 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokken Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 11 Marca 2009 @Kempes: ja chciałbym wziąść udział w domowym świniobiciu, prześledzić proces od początku do końca. W tej szkole domowego masarstwa proces zaczyna się od dostawy mięsa z rzeźni, wieć brakuje początku.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2330-robienie-kie%C5%82basy-z-domowego-uboju/#findComment-60484 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 11 Marca 2009 Daj wiadomość na Pw. może co załatwię ze znajomymi, mam na uwadze cały cykl a wiec dwa dni wchodzą w rachubę. Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2330-robienie-kie%C5%82basy-z-domowego-uboju/#findComment-60486 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.