Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowicjuszem w sprawach obróbki mięsa i szukam doświadczonego kolegi z okolic Warszawy, który za odpłatą pokazał by mi jak się przyrządza kiełbasę z mięsa z domowego uboju. Pozdrawiam, Robert
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2330-robienie-kie%C5%82basy-z-domowego-uboju/
Udostępnij na innych stronach

@Kempes: ja chciałbym wziąść udział w domowym świniobiciu, prześledzić proces od początku do końca. W tej szkole domowego masarstwa proces zaczyna się od dostawy mięsa z rzeźni, wieć brakuje początku.

Pozdrawiam,

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2330-robienie-kie%C5%82basy-z-domowego-uboju/#findComment-60484
Udostępnij na innych stronach

Daj wiadomość na Pw. może co załatwię ze znajomymi, mam na uwadze cały cykl a wiec dwa dni wchodzą w rachubę. Pozdrawiam
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2330-robienie-kie%C5%82basy-z-domowego-uboju/#findComment-60486
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.