Skocz do zawartości

Moje inne pasje i moja historia.

Rekomendowane odpowiedzi

Dawid kiedy  usłyszałem o Twoich pasjach - pisaniu wierszy i tekstów do muzyki oraz śpiewie bardzo mnie to ucieszyło. To fantastyczne oaiągnięcie niejedna osoba ma problemy żeby przemawiać bez żadnej tremy do publiczności. Tobie wychodzi to naturalnie bez żadnego problemu. Ze swojego doświadczenia powiem, że to duże osiągnięcie💪.Ponadto Twoja aktywność w Fundacji i rozwijanie talentu jest inspiracją dla wielu osób do naśladowania. Wspaniale, że dzięki Fundacji macie szansę, by pokazać, jak kreatywnym i zdolnym jesteście Teamem.

Twoja osobowość inspiruje wielu osób zarówno członków Fundacji jak i inne osoby. Dawid napisz prośbę do Asministracji żeby pozwiliła Tobie opublikować informację o Fundacji do której należy wasza grupa oraz poproś o możliwosć zamieszczenia nr konta na, które można wplacić pieniądze celem wsparcia waszej inicjatywy. Jeśli Fundacja która Wam pomaga posiada status Organizacji Pożytku Publicznego wtedy sprawa wsparcia finansowego jest znacznie ułatwiona ponieważ każda osoba może dobrowolnie przekazać 1,5% podatku. Trzymaj tak dalej powodzenia!

Edytowane przez Grzewlod
  • Upvote 4
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23309-moje-inne-pasje-i-moja-historia/page/2/#findComment-1045687

Dawid, kolega Grzegorz ujął w słowach dokładnie to, co i ja chciałem powiedzieć. Może się powtarzam, ale naprawdę, robisz coś wyjątkowego. Widać, że dla człowieka z pasją zawsze znajdzie się droga, nawet jeśli bywa trudna. Ty nie tylko nią idziesz, ale pokazujesz, że warto nią podążać.

Poruszyłeś serca wielu ludzi na tym forum. Twoja historia inspiruje, daje nadzieję i przypomina, że nawet w najciemniejszych chwilach można odnaleźć światło. Cieszymy się z Twoich osiągnięć! i wierzymy, że to dopiero początek, bo przed Tobą jeszcze wiele dobrego.

To, co robisz, ma w sobie coś z bohaterstwa! nie tego z filmów, ale prawdziwego, ludzkiego. Bohaterstwa, które rodzi się z odwagi, by zmierzyć się z własnymi słabościami, by pomagać innym i pokazywać, że każdy dzień może być krokiem do lepszego życia.

Najpiękniejsze jest to, że pokazujesz światu stronę często zapomnianą i mało docenianą – pełną prawdy, emocji i siły ducha. Dawid, jesteś dla wielu z nas przykładem, że bohaterem można być nie przez wielkie czyny, ale przez szczerość, wytrwałość i serce. Dziękujemy Ci za to i trzymaj tak dalej!❤️👍

• Like 1
  • Upvote 3

„Warto doceniać małe rzeczy, które sprawiają, że życie jest piękne.”

Pozdrawiam!

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23309-moje-inne-pasje-i-moja-historia/page/2/#findComment-1045729