Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zauważyłem że na 3 rysunku talerzyki się różnią kolorem, więcej różnic nie znalazłem ;)
Pozdrawiam Paweł

Te górne obrazki to gipsowe elementy dekoracyjne przeznaczone na wystawy sklepowe :grin:

wykonane przez studentów ASP.

pozdrawiam

Wojtek

Na 10 obrazku rozpoznaję ( po talerzu :lol: ) swoją kiełbasę szlachty .

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

jak dla mnie to 10 różnic w smaku

dwa się powielają

na 12 jest 10 różnych

pozdrawiam

zniszczyłem chińczyka przy kabanosach, nadziewarkę znaczy się.

pozdrawiam

jarek.f

na wszystkich nieparzystych zdjęciach wyroby mają mocno czerwony kolor- trochę nienaturalny jak na wyroby domowe,

widać też profesjonalne rozdrabnianie, mieszanie i nadziewanie - może były robione przy użyciu profesjonalnych maszyn?

Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona

Zapraszam na moją stronę

Ja też uważam że różnice są takie iż nie które wyroby są plastikowe (te ładniejsze)

Pzdr.Wosiu

Przyjacielem trzeba być,a nie bywać....

może były robione przy użyciu profesjonalnych maszyn?

a czy uważasz że SZCZEPAN w zakładzie robi chińską maszynką nr10 z Allegro? :shock:

tu nie maszyn trzeba się czepiać :wink:

Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/

Witam

Dla mnie niektóre wyroby są za ładne jak na wędliny domowe. Sam ostatnio robię grube kiełbasy, osłonki przepałniam wg zaleceń producenta, a nie raz i więcej, a po pełnej obróbce nie mają takiego wyglądu. Po wystudzeniu farsz kurczy się i ma mniejszą średnicę niż osłonka.

Pozdrawiam

Janusz "Smorodina"

ANKIETA GADŻETY

ZAMÓWIENIA IV ZLOT

Wydaje mi się, że na zdjęciu przedstawiającym salami w serowej otoczce na górnym zdjęciu jest o dziesięć ziarenek posypki więcej niż na zdjęciu dolnym. I to jest te dziesięć szczegółów, które różni te wyroby :rolleyes: .

Wygrałem :question:

Kiedy dostanę nagrodę :lol: :lol: :lol: .

...każde zdjęcie jest robione innym aparatem ... :rolleyes:

fentel

zadymiacze wszystkich krajów łączcie się

ORMO czuwa !!!!! bo Milicja śpi !

http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1256

www.rufi.pl

Zdjecie 1 od gory oraz 2 od dolu (z lewej) sa takie same, zdjecia 5 i 6 rowniez sa takie same, natomast fotka 10 przedstawia to samo co na fotach 5 i 6
Ma chłopak poczucie humoru :grin:

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe

Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

BonAir kiedy rozwiążesz zagadkę-podasz rozwiązanie ? :wink:

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif

Ale ja nigdzie nie napisałem, że znam odpowiedź :grin:

Pozdrawiam

BonAir

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286

Co by tu jeszcze sprasować... ? :D

Gość Anonymous
A odpowiedź jest prosta. I każdy, kto to poogląda, to sobie resztę dośpiewa.... Tu jest raczej pytanie, które są autentyczne???
Autentyczne :question: :question:

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif

Zdjęcia do porównania są Szczepana.

Czy chcecie mi powiedzieć że nie są autentyczne jego zdjęcia czy wyroby :question:

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif

Gość Anonymous
Zdjęcia i wyroby są jak najbardziej autentyczne. Kwestia tylko, czy zdjęcia kiełbasy starowiejskiej i kiełbasy szlachty zamieszczone przez autora, przedstawiają faktycznie te wyroby? Bo sądząc po innych zdjęciach, które są akurat bardzo podobne do siebie, to ja już sam nie wiem... Zrobiłem kiełbasę szlachty, niestety nie mam teraz pod ręką zdjęć, ale moja wygląda tak samo jak Tomusia, Fentela i Chudziaka. Robiona w 100 % zgodnie z przepisem. I nijak to się ma do zdjęć Szczepana. Chociaż smak kiełbasy szlachty to naprawdę jest poezja. Jeszcze nic takiego nie jadłem. Tylko te kolorki tak dalekie od oryginału???? A może my wszyscy robimy coś nie tak?