beiot Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 WitamCzy ktoś może z forumowiczów czyta lub czytał takie pismo. Czy warte jest zainteresowania. Ponieważ zastanawiam się nad jego prenumeratą.Dostępne są również w tej redakcji książki Technologia produkcji wędlin. Może warto byłoby je poczytać?Co sądzicie o tych pozycjach? http://www.miesoiwedliny.pwf.com.pl/index.php?id=redakcja PozdrawiamRobert Cytuj ale narobiłem dymu 🙂 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2788-czasopismo-bran%C5%BCy-mi%C4%99snej-mi%C4%99so-i-w%C4%99dliny/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 I pismo MiW i ksiązki możesz spokojnie brać. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2788-czasopismo-bran%C5%BCy-mi%C4%99snej-mi%C4%99so-i-w%C4%99dliny/#findComment-75713 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jestem już kilkuletnim prenumeratorem czasopisma"MiW". Przeznaczone jest dla osób, które mają określony poziom wiedzy zakresu technologii mięsa i wędlin.Jednak z roku na roku coraz mniej w nim materiałów z zakresu nowoczesnej technologii produkcji mięsa i wędlin. W książkach znajdziesz streszczenia artykułów, które były publikowane w poprzednich wydaniach "MiW".Większość artykułów to, tłumaczenia z "Fleischwirstschaft". Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2788-czasopismo-bran%C5%BCy-mi%C4%99snej-mi%C4%99so-i-w%C4%99dliny/#findComment-75739 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.