Bagno Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 4 Września 2009 Dobrze, że nie pracują w niedziele... a właśnie, że pracują. Tylko magazyny produktu gotowego. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2803-kie%C5%82basa-%C5%9Bl%C4%85ska/page/3/#findComment-78993 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dietykon Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 4 Maja 2010 Ja ponownie "odgrzeję" stary temat, a bo tytuł odpowiedni i tematyka też by mogła być!Szukałem śląskich wyrobów regionalnych i tradycyjnych no i z tego co znadłęm to chyba "Kiełbasa Śląska" nie jest zarejestrowanym produktem regionalnym i tradycyjnym? Czyżby rzeczywiście za mało regionalna i za mało tradycyjna, albo ja źle szukałem? Jeżeli rzeczywiście nie jest zarejestrowana to ja widzę tutaj pole do popisu naszej fundacji, mylę się? Bo może nazwa kiełbasa śląska to tylko takie określenie ogólne a produkcja w całej Polsce nie pozwala na rejestracje jako produkt regionalny? Ale oscypki też można w Gdańsku robić? Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2803-kie%C5%82basa-%C5%9Bl%C4%85ska/page/3/#findComment-110627 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 4 Maja 2010 Ale oscypki też można w Gdańsku robić? Taa - gorzej z rybą prosto z kutra A co do kiełbasy śląskiej to nazwa tak popularna wśród producentów jak za komuny zwyczajna.Równie dobrze wtedy kard. Dziwisz może "zająć" podwawelską , a Krakusy krakowską. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2803-kie%C5%82basa-%C5%9Bl%C4%85ska/page/3/#findComment-110631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 4 Maja 2010 Rejestr produktów regionalnych jest dla mnie śmiechu warte, ale napewno się mylę :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2803-kie%C5%82basa-%C5%9Bl%C4%85ska/page/3/#findComment-110637 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 5 Maja 2010 Rejestr produktów regionalnych jest dla mnie śmiechu warte, ale napewno się mylęDarino zgadzam się z Tobą,te rejestracje mają zapewnić tylko lepszy zbyt,a z utrzymaniem jakości później jest już gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2803-kie%C5%82basa-%C5%9Bl%C4%85ska/page/3/#findComment-110708 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.