Skocz do zawartości

Galeria postaci - czyli kto jest kim w zadymiarskim świecie

Rekomendowane odpowiedzi

Mój syn tak samo, nic tylko: tato mogę prowadzić ?

Nasza pociecha wygrała parę lat temu...

:cool:

http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png

"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię."

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

A oto na pierwszym planie moja skromna osoba. Mam na imię Michał. Mam 30 lat i mieszkam od 8 lat w Reykjaviku, Islandia. Wędzę już parę lat, ostatnio zacząłem dużo więcej czasu poświęcać tej dyscyplinie sportu :) Witam, i serdecznie pozdrawiam. Mimo, że mamy lato, to zdjęcie "Islandzkie" - ZIMOWE !!!! :D:cool:

http://img37.imageshack.us/img37/3785/p2050928.jpg

Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....

Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto :D

Mimo, że mamy lato, to zdjęcie "Islandzkie" - ZIMOWE !!!! :D:cool:

Tylko pozazdrościć. Uwielbiam Zimę.

ostatnio zacząłem dużo więcej czasu poświęcać tej dyscyplinie sportu :)

Dziwne tam u Was są te sporty zimowe. :grin: :grin: :wink:

Pozdrawiam. :smile:

Zapraszam na mój blog na FB

http://bit.ly/Swojskie_Jadlo

17218319_1419130924810406_74944440254938

Dziwne tam u Was są te sporty zimowe.

no ratujemy się czym możemy :)

Tylko pozazdrościć. Uwielbiam Zimę.

w wypadu Islandzkiej Zimy, to uwierz mi, nie ma aż tak bardzo czego zazdrościć ... jak byś miał 4 godziny szarówki za dnia a potem ciemno, ciemno to nie wiem czy tu happy być :) ... ma ona oczywiście swoje uroki, ale bez przesady .... bardziej wolę lato ... dla odmiany w nocy są tylko 4 godziny szarówki a reszta dzień :D :D :D

Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto :D

No to blisko do siebie nie mamy :) ... no ale cóż .... :D

• 3 tygodnie później...
Ano ma kawałek...niebawem zawita w moje rejony, rozmawiałem z nim ostatnio parę razy... bardzo fajnie mieć znajomego z niemalże rewiru, który ma b. duże doświadczenie w wędzarnictwie...jest b. pomocny ... fajnie.... :D szkoda, że nie bliżej, .... można by razem zadymić te wulkany :D

No wreszcie ktoś ujawnił chyba najbardziej tajemniczego obserwatora naszego forum,który nie ukrywam wciągnął tu mnie... Grzesia znam od lat i też gadamy na skype , byłem u niego 2 razy , a teraz sie narażę bo jak go znam to do 30min. przeczyta tego posta , a pewnie chciał być dalej utajniony...Grześ ,kiedyś to musiało nastąpić.Pozdrowionka.

No to z forum w Islandii jest was dwóch bo i gregdalvik .Tylko on mieszka w Dalvik

Już dawno został "zdemaskowany" :D Pozdrawiam ;)

O..Henio.. :grin:

Pozdrówka

Ładnie Ci w tych "okolicznościach przyrody " :lol:

"W życiu piękne są tylko chwile.."

Dżem

No wreszcie ktoś ujawnił chyba najbardziej tajemniczego obserwatora naszego forum,który nie ukrywam wciągnął tu mnie... Grzesia znam od lat i też gadamy na skype , byłem u niego 2 razy , a teraz sie narażę bo jak go znam to do 30min. przeczyta tego posta , a pewnie chciał być dalej utajniony...Grześ ,kiedyś to musiało nastąpić.Pozdrowionka.

Jacek nie martw sie ciebie to już dawno obgadaliśmy z Grzesiem , oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu , przy okazji jak zacząłeś organizować spotkanie . Tak jakoś się zejszło :devil: :devil: :devil:

A Grzesio wcale nie był by taki tajny gdyby go kiedyś ktoś nie zjebawszy za to że fajnie coś tam napisał wstyd dla tych co pisali oczywiście :grin:

Paweł 603957797

Heniu...Ja Cię już gdzieś widziałam... :rolleyes: A...no tak ! Na Twoim 'avatarku' :lol: :wink: Tylko browarka brakuje :grin: Nie - na serio , to jak ''przeprowadzałeś '' gdzieś jakąś łódz, :shock: to cyknęli Ci fotkę... :clap: Pozdrawiam!!!

[ Dodano: Pią 12 Sie, 2011 20:38 ]

No dobra , to teraz ja ... DZIŚ'' RZUCAŁAM MIĘSEM'' :grin:

Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi...:) ''

A to moja skromna osoba na działce.

Miło Ciebie poznać - chociaż na fotce . Myślę że we wrześniu będzie okazja w realu :grin:

Pozdrawiam serdecznie .

[ Dodano: Pią 12 Sie, 2011 20:51 ]

No dobra , to teraz ja ... DZIŚ'' RZUCAŁAM MIĘSEM'

Witanko , myślę że na Zlocie Ciebie rozpoznam . :grin: ......... Chyba .

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

einshel-(dzisiaj piatek) Miesem nie rzucaj!!Z Tym to jak z Meszczyznom -trzeba sie Delikatnie obchodzic

[ Dodano: Pią 12 Sie, 2011 21:04 ]

Milo cie poznac

UWAGA! - to nie jest Henio :cool: - taki smutny to nie może być Henio... to sobowtór jakiś tylko :tongue: :grin: :lol:
Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/

UWAGA! - to nie jest Henio - taki smutny to nie może być Henio

Dziwisz się, nic nie buja pod stopami :grin:

Pozdrawiam :wink:

Carpe diem - raz kozie death

ależ abratku..to Henio... on taki jest "efemeryczno-romantyczny"... :cool: :grin:

"W życiu piękne są tylko chwile.."

Dżem

einshel, Heniutek serdecznie miło Was w końcu zobaczyć :grin: :grin:

No dobra :grin: Ujawnili się oni to wypada i mnie się ujawnić :cool:

http://img546.imageshack.us/img546/8172/71868406.png

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D