arkadiusz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Otóż sprawdzam twardość mięsa palcem A nie lepiej termometrem? Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3298-parzenie-w%C4%99dzonek/page/2/#findComment-115480 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciola5 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 23 Czerwca 2010 A nie lepiej termometrem? A lata doświadczeń to Ty nie bierzesz pod uwagę :grin: Cytuj Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.” Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3298-parzenie-w%C4%99dzonek/page/2/#findComment-115485 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Wiem wiem nie ma to jak stare dobre metody np. termometr kol.Bagno : :lol: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3298-parzenie-w%C4%99dzonek/page/2/#findComment-115498 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.