Morfeusz Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Przywiozłem dzisiaj pół świniaczka, mięsko się chłodzi na balkonie, dostałem też sadło z połówki. Chyba to wyrzucę bo nie mam pojęcia do czego to można wykorzystać. Cytuj OJCIEC MA ZAWSZE RACJĘ, NAWET JAK..... NIE MA RACJI Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3359-co-mo%C5%BCna-zrobi%C4%87-z-sad%C5%82a/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Po prostu zmielić i wytopić smalec . :grin: Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3359-co-mo%C5%BCna-zrobi%C4%87-z-sad%C5%82a/#findComment-90739 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawca Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Chyba to wyrzucę Szkoda wyrzucać. Słuchaj innych i zrób smalec ale bez soli i innych dodatków, tak przetopiony może leżeć w lodówce baardzo długo- ja mam jeszcze z wiosny i jest ok. Cytuj Ja tam lubię swoja schizofrenię jest z kim wypić i pogadać. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3359-co-mo%C5%BCna-zrobi%C4%87-z-sad%C5%82a/#findComment-90740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam.Kaszubka ma rację , trzeba zemleć :wink: i przetopić Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3359-co-mo%C5%BCna-zrobi%C4%87-z-sad%C5%82a/#findComment-90743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zrobić smalec, a smalec to bardzo dobry produkt do pieczenia i smażenia zamiast oleju. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3359-co-mo%C5%BCna-zrobi%C4%87-z-sad%C5%82a/#findComment-90748 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 5 Grudnia 2009 smalec to bardzo dobry produktSmalec zawiera ok. 40% nienasyconych kwasów tłuszczowych (tak, tak..), jest idealny do smażenia i trwały. Wytapiaj w jak najniższej temperaturze. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3359-co-mo%C5%BCna-zrobi%C4%87-z-sad%C5%82a/#findComment-90756 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes855 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ciasteczka sadłowe. wrzucę przepis Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3359-co-mo%C5%BCna-zrobi%C4%87-z-sad%C5%82a/#findComment-90774 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dzięki wszystkim za rady, czekam na przepis grzes855 Cytuj OJCIEC MA ZAWSZE RACJĘ, NAWET JAK..... NIE MA RACJI Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3359-co-mo%C5%BCna-zrobi%C4%87-z-sad%C5%82a/#findComment-90779 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Sadełko przetopione http://i49.tinypic.com/2hibi21.jpg Cytuj OJCIEC MA ZAWSZE RACJĘ, NAWET JAK..... NIE MA RACJI Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3359-co-mo%C5%BCna-zrobi%C4%87-z-sad%C5%82a/#findComment-90959 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.