Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Pełna mistyfikacja, ale jak robiłem mam zapisane, w Gąsiorowie na zlocie zrobimy, ocenimy i ewentualnie w razie pozytywnej opinii konsumentów zamieścimy. :cool:

Będzie ok więc czekam na przepis , a kaszaneczka na moje stare oko ma się zacnie :thumbsup:

Na koniec niespełna 3kg grillowej na samej soli, próba przed zlotem w Gąsiorowie. :cool:

 

:shock: Oj narażasz się chłopie :devil: bo żeby na samej soli :wink: :lol: pozdrawiam

Pozdrawiam Zbigniew  :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-285615
Udostępnij na innych stronach

Oj narażasz się chłopie :devil: bo żeby na samej soli

Nietykalni są wśród nas... :cool:

 

A tu kaszanka w przekroju poprzecznym. :cool:

 

http://img209.imageshack.us/img209/428/p1230134.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-285645
Udostępnij na innych stronach

Dziś wędzenie przedzlotowe. :cool:

 

http://img802.imageshack.us/img802/3230/p1230137.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-285774
Udostępnij na innych stronach

Dużo życia byś nam, szarym przeglądaczom TEJ STRONKI zaoszczedził, gdybyś zamieszczał recepturki swoich mistrzowskich dokonań

Wszystko jest na stronie, podstawa nie ufać zbytnio recepturom, bo można się potknąć, cały czas trzeba się uczyć, praktykować, a jeśli chodzi o mistrzowskie dokonania, ja raczej prawie czeladnikiem jestem, egzaminu jeszcze nie miałem i tego się trzymam. :cool:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-286315
Udostępnij na innych stronach

ja raczej prawie czeladnikiem jestem, egzaminu jeszcze nie miałem i tego się trzymam.

No, nie bądź taki skromny Mistrzu :D

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-286328
Udostępnij na innych stronach

Dziś przed obiadkiem 5kg kabanosów zrobiłem, teraz w wędzarni siedzą, a miała być podwawelska. Foty wieczorem. :cool:
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-286979
Udostępnij na innych stronach

Wczoraj wieczorkiem trochę kiełbasek skręciłem, dziś w wędzarni. :cool:

 

http://img189.imageshack.us/img189/1187/p1230204.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

 

 

http://img41.imageshack.us/img41/9445/p1230207.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-287590
Udostępnij na innych stronach

Się nie nudzisz nigdy?

Oj nie pamiętam tego stanu bycia. Pracuję od 7 do 18 codziennie, dziś po pracy 19 orlik, potem obejrzę naszych orłów w TV, potem małe przygotowania do jutrzejszego warzenia piwka.

Wczoraj zrobiłem trzy rodzaje kiełbasek, na focie jałowcowa po pieczeniu w ilości 3kg. :cool:

 

http://img266.imageshack.us/img266/4665/p1230209.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-287620
Udostępnij na innych stronach

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-288252
Udostępnij na innych stronach

Salcesony - ważenie kontrolne, podwędzone i przekrój poprzeczny. :cool:

 

http://img203.imageshack.us/img203/1990/p1230222.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

 

http://img11.imageshack.us/img11/4666/p1230223.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

http://img401.imageshack.us/img401/3011/p1230227j.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

http://img268.imageshack.us/img268/3228/p1230229i.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

Znów zdjęcia przewróciło. :shock:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-288385
Udostępnij na innych stronach

Znów zdjęcia przewróciło

Chrzanić to a salceson ślinotok całkowity jako ,że jestem fanem tegoż wyrobu pozdrawiam :grin: :thumbsup: :clap:

[a co łone takie przewrotne]

Pozdrawiam Zbigniew  :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-288388
Udostępnij na innych stronach

Salcesony - ważenie kontrolne, podwędzone i przekrój poprzeczny. :cool:

 

Piotrek , widzę na zdjęciu że tłustego się nie boisz :grin: Mogę z Tobą do śniadania zasiąść .

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-288391
Udostępnij na innych stronach

że tłustego się nie boisz :grin: Mogę z Tobą do śniadania zasiąść .

 

Raz kozie śmierć, czerwony dla ludzi i rodziny, czarny dla mnie, taki jak lubię, a la PRL, w końcu się odważyłem pójść na całość. :cool:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-288399
Udostępnij na innych stronach

to jest to - TO CO LUBIE :clap: :clap: :clap:

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11202-kaszubska-sp%C3%B3%C5%82dzielnia-smaku-pil%C3%ABce/
fajnie że powstała ta strona bo dzięki niej nie tylko tworzymy ale też uczymy się od innych jak byś lepszymi w tym co robimy

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-288400
Udostępnij na innych stronach

Kaszanka z wczoraj - po sparzeniu i dzisiejsza kąpiel w dymie. :cool:

 

http://img818.imageshack.us/img818/562/p1230231.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

http://img28.imageshack.us/img28/7066/p1230235.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-288428
Udostępnij na innych stronach

Kaszanka z niespodziewanką czy bez ???

No i pewnie z 10kg jej jest.

Nie mogę sie doczekać swojej.

Ciepło pozdrawiam.

dyzio

__________________________________________

Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa)

 

nie zapominaj o Panu "S"

http://wedlinydomowe...go-forumowicza/

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-288432
Udostępnij na innych stronach

Dziś jeszcze sparzę co nie co z wędzarni, wieczorkiem smalec, jutro ser, a w sobotę piwko i będzie koniec przyjemności na ten tydzień. :cool:

 

http://img515.imageshack.us/img515/3811/p1230239q.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-288454
Udostępnij na innych stronach

Dziś ogonówkę podzieliłem na dwie części. :cool:

http://img59.imageshack.us/img59/6261/c77x.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/63/#findComment-288645
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.